ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg under december 2013

Av Cattis - 22 december 2013 11:14

Vill börja detta inlägg med att tacka min härliga vän Jossan för att hon skrev så fint inlägg i sin blogg för att tipsa sina läsare om min blogg =) HÄR kan du läsa inlägget hon gjort om mig

 

kika in hennes blogg så klicka HÄR





Idag så blir det en lugn dag tror jag, just nu har ja inte allt för mkt inplanerat utan jag tar dagen som den kommer.

 

Imorron så kommer min storebror hem till mamma, det ska bli kul för jag har inte träffat honom sen i somras tror ja de va men kan även vara ännu längre sen som ja träffa honom, men ibland så ringer han flera ggr per dag o de kan vara lite irriterande eller om han ringer varje dag o vill surra, visst jag ringer jag med men oftast är det när jag är på g hem eller om ja ska nån stans o vill ha sällskap på vägen =)

 

 

Nu blev det ändrade planer igen, det blir att knalla iväg och möta Marcus min näst yngsta lillebror som har vare hos sin tjej...han vill ha lite sällskap på vägen =)

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Av Cattis - 21 december 2013 11:53

Hej hopp mina kära läsare

 

Nu har jag lämnat Timrå för 2 veckor nere hos mamma i Valdemarsvik i Östergötland =)

Det ska bli skönt att få komma hem till mamma ett tag och få rå om henne och mina älskade småsyskon (inte för att dom är så små längre då mina småsyskon är nu mellan 20-18år)

 

Julen ska firas hemma hos mamma i lugn och ro, med god mat och några julklappar.

Men mest e de sällskapet som jag längtar efter och så kommer storebrorsan ner från Örebro och ska fira julen med oss =)

 

Idag så har jag inte hunne med så mkt än så länge men de kan ju bero på att min färdtjänst kom och hämtade mig 07.35 imorse. Nu har ja komme så långt att jag har bytt tåg i Gävle till ett som ska ta mig och min kisse ner till Norrköping där mamma och en jobbarkompis kommer att hämta upp oss. På första tågresan så var jag så trött så trött att jag knappt visste vad jag heter, så när konduktören hade kollat på min biljett så bestämde jag mig för att plugga igen örona med lite musik och sen sova lite så sagt och gjort jag sov i lite över en timme, så nu är jag ganska så pigg men de lär ju inte bli nån sen kväll för de kommer ja inte att orka med tanke på att jag har komme isäng så sent nu i några dagar, ja inte igår dock men några dagar före det.

 

Igår på jobbet så fick jag följa med till simhallen och det var riktigt skönt, jag simmade 25 längder på ca 40 min o sen bubbla på de o då var ja så trött att ja kunde ha somnat där i bubbelpolen, men de gjorde jag inte som tur va men efter lunchen så bestämde jag mig för att lägga mig 45 min på tjock madrassen som vi har o de va så skönt och sova en stund.

O så hade jag sån tur att jag fick sluta redan 14.30 så jag kunde ta en tidigare buss på Birsta för jag va tvungen att byta pappa julklapp för den var trasig, o så passade jag på o handla lite till gubben när jag ändå var där. =)

 

 

Nä nu ska jag kolla lite på film..

Vi kanske hörs mer ikväll, annars så bloggar jag mer imorron om det finns tid över ;)

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

(glöm inte att kika in min Instagram antingen via appen i mobilen eller via ikonen här nedanför ;))

 


Av Cattis - 19 december 2013 20:26

Idag så började dagen inte riktigt som de va tänkt men de gör inte så mkt för annars har den rullat på..... Var till frissan en sväng på morron och det var riktigt skönt de, så nu är jag riktigt korthårig. O idag till lunch så blev de julmat på jobbet och efter julmaten så blev de julklappsbyte, jag fick te 2 olika sorter, en av sorterna var Bluebarry muffin men det komiska med den är att jag och en jobbarkompis på kyrkis satt och pratade om de bara för någon dag sen bara för jag fråga henne om hon jade prövat den och de hade hon och kunde rekommendera den så jag hade tänkt och köpa den men nu behöver jag inte de föe jag fick den ju i mitt paket på Dagcenter idag =)




Men efter allt stå hej på jobbet så blev jag ganska trött i bollen så jag gick in till oss på Tallkotten o satte mig vid min dator och spelade SkipBo men jag blev så trött tillslut så jag höll på och slå huvudet i tangentbordet hehe så jag lämnade datorn och hitta på annat istället. När jag kom hem så gjorde jag inte speciellt mkt utan jag satt vid min dator en stund innan jag gick ner till Mia på hennes frissa för o surra lite skit o sen så önska henne God Jul och Gott Nytt År för kag träffar inte henne nå mer iår =) men nästa år så lär de bli lite nu och då dels på sjukan hos tandis o sen så kommer jag ju och hälsa på henne nere på frissan.
Mia är en riktigt mysig person så när man är nere hos henne på frissan så springer tiden iväg jag var där säkert i 2 timmar men de kännes som en liten stund bara. Så inte har man tråkigt när man e där. =)



Nä nu ska jag va lite sällskaplig mot gubben, o så ska vi se nån film.



Ha de gött mina kära läsare
På återseende <3

Hos frissan imorse (Zarahs Hårstudio i Timrå)

Lite av alla julmat vi åt på jobbet idag =)

Av Cattis - 19 december 2013 18:45

Hade du en bra jul förra året?

 

Japp

Vem firade jul i ditt hem förra julen / I vems hem firade du jul?


Hemma hos mamma som alltid

Vilket är ditt bästa barndoms-julminne?


Kommer inte ihåg

När slutade du tro på tomten?


Vet inte riktigt men de va nån gång när mina småsyskon var små 

Vad är det godaste du har ställt ut till tomten på julafton? 


Har aldrig ställt ut något till tomten vad jag kan minnas

Ger du något till välgörenhet etc under julen?


Nope

När julhandlar du?


När jag får tid

Hur dags vaknar du på julafton?


Hmm, de beror på... ibland så väcker mamma mig

När äter ni julmat?


Före Kalle

Hur dags öppnar ni julklappar? 


Efter kalle

Vad är den bästa julklapp du någonsin fått?


Hmm, bra fråga har ju fått så mkt bra genom åren

Hur brukar din stad/by/kommun julpyntas?


Lite julbelyning här o var

Hur länge är du ledig vid jul?


7/1 börjar jag jobbet igen

Hur länge efter jul har du kvar din julgran? 


Har ingen julgran i mitt hem men mamma brukar ha en tills hon tröttnar på den =P

Har du någon gång firat jul utomlands?


Nope, det längsta jag har vare utanför Sveriges gränser e till Åland

Har du någon gång gjort egna julkort? 


Japp,  gjorde några st i år

Tycker du om att sjunga julsånger?


Ibland ibland inte de beror på vilket humör jag e på

Vem vill du helst fira jul med utöver familjen/släkten?

 

Finge man önska fritt så varför inte Kalle Moraeus för han verkar vara en sådan mysig kille


Om du fick tio miljoner, hur skulle du fira jul då? 


Som förut tror ja för jag tycker att det är en mysig stund med familjen

Om du kunde ändra något med julen, vad skulle det vara?


Tiden kanske, för jag tycker att dagen tar slut så fort jag skulle dra ut mer på tiden

Tror du att vi får en vit jul i år?


Nope, tyvärr inte men undrens tid är inte förbi än

Vad vill du att tomten ska ha med sig för julklapp till dig?

 

Ett glatt humör

 

 

 

 


 

Av Cattis - 16 december 2013 16:33

Idag har de vare en skön dag trotts att jag är förkyld.

Jag var på kyrkis som vanligt idag men de kom inte så jätte många barn och föräldrar men några iaf.

 

 

När jag kom hem så la jag mig på soffan och kollade på CSI Las Vegas säsong 8 men så ringde min jobbarkompis Jossan och frågade vart blocket var som vi skrev ner info om Kedjetäcket för hon hittade inte den, så jag trodde att den kunde ligga i mitt skåp så när jag ändå skulle på byn så tänkte jag att ja kunde ta en sväng upp på jobbet så sagt och gjort men tyvärr så hittade inte jag heller blocket för de låg inte i mitt skåp.

 

 

 

Men iaf idag så fick jag min nya One Peace som jag beställt från Ellos, o gud så skön den är och varm, den är inte alls som den förra som jag köpte på Cellbes.

 

Den från Cellbes är inte ruggad på insidan och så är den kort i ärmarna, den här som jag köpte på Ellos är super skön den är nämligen i fleeace och inte alls kort i ärmarna, kunde nästan ha tage den i en strl mindre men de skiter jag i för jag ska ju ändå bara ha den att mysa i.

 

 

 

Här kommer en bild på mig i den =)

 


 

(Klicka på bilden för att se den större)

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


 


Av Cattis - 14 december 2013 11:39

(Detta inlägg är från i Tisdags men som ej blivit publicerat)

 

Idag så var jag på sjukhuset hos tandläkarn igen, o de gick som en dans på rosor alltså jag slapp smärta för så fort jag började känna av nån tand så sa jag till o så fick jag ner bedövning. Jag har även fått ett nytt smeknamn hos tandläkaren, för jag satte in dagens ros i Sundsvalls tidning i fredags så nu kallas jag för Rosen =D. Dom blev jätte glada för att dom fick dags ros av mig =D. Men iaf kanske ska tala om vad jag gjorde hos tandis idag... Jo hon satte fast ett stift eller va de nu va i min tand som dom rotfyllde för några veckor sen som ska vara till nån nytta som jag inte har så stor koll på i dagsläget, jag är bara nöjd så länge dom vet vad dom gör hehe, o så gjorde jag en ny avgjutning på tänderna och de gick oxå bra. Det går mkt bättre o göra avgjutningen liggandes än sittandes för då slipper jag kväljningar.

 

 


Sen ja kom hem från sjukan så gjorde ja inte möe utan tog de lilla lugna... Tills de va dags o dra iväg på Vattengympan. Idag vat det sista passet Vattengympa för denna termin och då skulle det delas ut 2st flitpris det var bara en som hade gått alla ggr o så var vi 4 st som missat 2ggr så Angela (ledaren) fick lotta mellan oss och jag hade turen att jag vann så kag fick ett par svarta träningsstrumpor med Korpen tryckt på.
Jag trodde inte att jag skulle få något flitpris iår för igår på gympan så fick Pia (ledaren) lotta för då var vi några st som bara missat 1 gång, men då bidde de inget för mig.

Så med detta pris så har ja lyckats 5ggr 
2ggr på måndagsgympan
2ggr på Vattengympan
1 gång på Lindas Cirkel
Så jag är nog duktig o gå på träningen, men jag går ju inte för flitprisets skull utan för att jag tycker att det är kul och för att kag mår bra av det =)


Nä nu ska jag sova lite
Ha de gött mina kära läsare
På återseende <3

Mitt flitpris =)

Denna stjärna har jag målat på Kyrkis, har även målat på en färg som gör att den lyser i mörkret. (fram och baksida på stjärnan)

 

Av Cattis - 14 december 2013 11:03

Go morron eller någe =P

Jag blev väckt av grannen strax efter 10 idag för dom höll på och skramla med någe. Först när ja kolla på klockan så trodde ja att den bara var vi 8 - 9 tiden men de va de inte utan strax efter 10 men ändå jag hade ju velat somna om en stund till men de gick inte.....

 

 

 

Jag längtar som en galning tills nästa vecka för då är det mkt som kul som händer, först så e de ju sista veckan med kyrkis (måndag och tisdag ej onsdag) men på tisdag kväll sen så ska jag upp till Sörberge till församlingshemmet för då ska vi ha lite julpyssel där och då är det föräldrar

 

 

och barn som kommer så de ska bli skitkul de    på onsdag så ska jag in på Birsta en sväng efter jobbet och handla de sista julklapparna + lite mat då så de finns i frysen när jag kommer hem från mamma igen den 5e Januari, torsdag så ska jag först käka frulle tsm med en kompis på IB (In Between) o sen efter de då e de raka spåret ner till frissan för o klippa av mig långhåret, till lunch sen så ska vi käka julbord och byta julklapp för den som vill, sen när ja kommer hem så tänkte ja sticka in huvudet till Mia på hennes frissa och önska henne God Jul & Gott nytt år, på fredag så blir de o packa om ja inte redan gjort de under veckan för på lördag så sticker jag o då ska allt vara klart.

 

Så till veckan blir de mkt kul som händer för min del.

 

 

 

 

Denna vecka har vare ganska så lugn, jag har vare på Kyrkis och jobbat Måndag - Onsdag) som vanligt o så var ja ju till Tandis på sjukhuset igen i tisdags men de tror ja jag redan har skrive om så jag tänker inte dra en repris på de, i torsdags vet ja inte vad jag gjorde för de har ja glömt =P, i fredags så var vi ner på IB (In Between) och kollade på när några från kyrkans personal gick lucia o så blev de lucia fika där.... sen på eftermiddagen så fixade vi lite med jobbets blogg som du kan läsa HÄR, och sedan till 2 fikat så lussade vi på Tallkotten lite för dom på Dagcenter de va riktigt mysigt de o så lucia fika på de.

 

Efter fikat sen så tog vi de lilla lugna och pysslade på med saker och ting.

 


 

Denna skylt gjorde jag igår som vi ska sätta på dörra på jobbet på fredag så folk vet att vi har Jullov =)

 

Just de glömde ju och berätta att nu e gympan slut för denna termin och i tisdags på Vattengympan hade jag sådan tur att jag fick flitpris, vi var 4st som bara hade missat 2ggr på hela terminen alltså vi hade gått 13ggr var och då fick vi lotta om vem som skulle få 2a priset för de va en tjej till som hade vare duktig men hon hade gått alla 15ggr så hon fick ju såklart 1a pris men iaf vi 4a fick lotta om 2a priset och jag hade sådan tur att jag fick det, så nu har jag sammanlagt på 3år tage 5 flitpris =)

 

 

Alla mina flitpris som jag fått sedan 2010 =)

Så så har min vecka sätt ut   

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

Vill ni se lite bilder från fredagen så är det bara att kolla in min Instagram antingen i mobilen eller om ni klickar på ikonen här nedanför  

 

 

 


Av Cattis - 6 december 2013 11:37

Idag är det ingen vanlig dag på jobbet, för vi ska ha julmarknad (som varje år).

Så nu på morron så vi plockat iordning de som vi ska sälja och så har vi hjälpt Khrea o få upp sina saker hit på Dagcenter.

 

Khrea håller till nere på Bovägen annars men när vi har julmarknad på Dagcenter så kommer dom med och säljer sina saker.

 

 

 

 

 

Igår så va det en toppen dag för när jag kom på jobbet så fick jag veta att vi bara skulle jobba ½ dag för personalen skulle iväg på nån föreläsning mm, så då var jag hemma redan vid 12 snåret. Så jag satte mig i soffan o kolla lite på CSI Las Vegas säsong 6 som jag fick hem i brevlådan igår =)

 

O så har ja fått smak på att knyta armband igen. Det var min kompis Carro som pratade om att dom hade knytit armband då när dom hade som ett litet kyrkis när Timrå kyrka invigdes eller hur de nu va, kommer inte ihåg riktigt eftersom jag inte var med då =P

 

Men iaf så blev ja så sugen på och börja knyta armband igen, o sagt och gjort nu har jag gjort 3st armband som jag har gett bort.

 

O idag så kommer jag och påbörja en 4:e men vem jag ska ge den till har ja ingen aning, har inte tänkt så långt.

 

Om ni vill se hur mina armband ser ut som jag har knutit så är de bara att kolla in min Instagram. Det är bara att klicka på Instagram ikonen som finns i slutet av detta inlägg =)

 

 

Men iaf igår när ja kollade på CSI så satt jag och knöt färdigt ena armbandet (den andra var redan färdig) o så fick jag en idé att jag skulle gå ner till Mia´s Arena och hälsa på. Mia är både tandsköterska och frissa, och eftersom jag tycker så mkt om Mia för hon är så gullig, och snäll (det är hon som har vare med de flesta gångerna när jag har vare hos tandläkaren på sjukhuset) så fick hon och så Kajsa min tandläkare varsitt armband av mig.

 

Då när jag gick ner till Mia´s Arena så tänkte jag först bara att ja skulle lämna armbanden o sen gå hem igen men så bidde de inte utan jag var kvar där och surrade med henne och så några tanter som var där. Mia blev jätte glad för armbandet som hon fick och jag blev glad för att hon blev så glad över armbandet.




Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards