ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Direktlänk till inlägg 25 februari 2024

Kalaspuffar

Av Cattis - Söndag 25 feb 13:22



Hallå alla mina kära läsare

Hoppas att allt är bra med er.

 

Med mig är de bare bra lite trött men de e ju typ standard  



Igår så hade jag några vänner på besök som firade mig i efterskott, jag fyllde år på alla    dag men firar alltid helgen efter.

 

De som kom var Erika och hennes dotter, Olle, Linda och på kvällen kikade Ulrika förbi en sväng o tog en fika   

 

 

Ett härligt litet gäng, Erikas dotter hade sådan energi och så glad, kände att hon fyllde hela huset med sin underbara energi.

 

Inget fel på dom andra så de får ni absolut inte tro för dom bjöd på minst lika mycket härlig energi och goda skratt, älskar att fylla lägenheten med mina vänner, även om vi inte ses ofta så känns de som om tiden inte har gått utan ungefär som om det var igår vi sågs.

 

Det är riktiga vänner de, när livet kommer emellan och vi kanske inte ses på år och dar men när vi ses är de som om tiden stått stilla och inget känns tunget utan lätt som en fjäder och vi kan surra om allt mellan himmel och jord och skratta där emellan.

 

 

Nu har jag ings foton på de jag fick i present men vad gör de om 100 år   

 

Jag fick utav Erika & hennes dotter ett presentkort på Rusta och en chokladkaka från Ben & Jerryś, en som jag faktiskt aldrig har testat.

 

Utav Olle, Tina (som var hemma och sjuk) & Linda fick jag en Ljuslåda som man kan sätta bokstäver i, utav Ulrika fick jag en badrumsmatta med stenar på, en mujk och go en.

 

 

När jag har energi till det så ska ni få bilder på allt men just nu orkar jag inte resa på ändan  .

 

 

Sen efter att Ulrika gick hem så satte jag mig i fåtöljen och kollade på Mello och chattade lite med Stephanie & syrran för att se vilka bidrag som dom tyckte om.

 

 

Min favorit var faktiskt Dotter denna gång, jag trodde att Lia Larsson skulle bli favoriten men nja jag tyckte inte att låten nådde ända fram, och sen den där förbaskade dalahästen. Nog för att Lia är från dalarna men det associerar till Fröken snusk.

Nä bättre kan du Lia enligt mitt tycke.

 

 

 


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cattis - Fredag 19 april 18:50

    Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er Med mig är det bare bra.     Det har visst gått en hel månad sen jag bloggade      Men jag kan lugna er mina kära läsare att det har inte hänt allt för mycket i mitt liv uta...

Av Cattis - Tisdag 19 mars 11:46

  Hallå alla mina kära läsare hoppas allt är bra med er, med mig är det bra men min tinitus i mitt vänstra öra har inte varit någe snäll med mig ett par nätter nu men i natt så var den värre än värst vilket har varit jätte jobbigt för den har ...

Av Cattis - Tisdag 20 feb 10:23

  Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er.   Förtom att min rygg börjat bårka med mig så är de bare bra.     Har inte gjort något särskillt för att trigga ryggen, men ibland så behövs det inte mycket för att de ska bli ...

Av Cattis - Lördag 10 feb 12:55

  Hallå alla mina kära läsare Nu kommer här ett färskt litet inlägg      Hoppas att allt är bra med er Med mig är det toppen idag   Känner mig utvilad och piggelin idag      Har haft ett tag nu där min sömn har gått upp o ner och...

Av Cattis - Onsdag 10 jan 09:19

  Halloj alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er.   Med mig är det bara bra, lite trött bara då jag fått sova hela natten.   Det är inte alla nätter som jag får sova hela natten eller få denna ljuvliga djupsömn.     Så mi...

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards