ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg under november 2012

Av Cattis - 20 november 2012 21:14

För någon dag sen så hittade jag ett intresant recept på frallor på en blogg (denna blogg)

 

Detta recept hittade jag.

 


Men iaf så fick jag mamma att köpa ingredienser till brödet så idag bakade jag dom och rsultatet blev bra men min bror ville ha lite mer krydda i bara men annars så va han riktigt nöjd.

Själv så har jag inte smakat än men ska göra det imorron till frukost, ikväll orkar ja inte då jag käkade räkmacka förut.

 

 

 

Ogräddat bröd

 

 

Gräddat bröd

 

  

 

Min nya väska som jag köpte på Dollarstore igår 80kr

 

 

 

Nu ska jag se på reprisen av "Hela Sverige bakar" på Tv4 play

 

 

 


Av Cattis - 20 november 2012 14:09

Nu e jag nytatuerad igen för 4e gången.

Min bror fick för sig att rita upp ett snyggt motiv och jag tyckte att det blev riktigt snyggt och så tatuerade han de på min arm.

 

 

 


 

 

Idag så blir de annars en lugn dag...har inte så mkt och göra eller jo jag ska bara frukostfraller sen tänkte jag.

 

 

 

 

Min bror som tatuera mig:

 

 

 

 



 

 

 

 


 

 

 

 

Av Cattis - 19 november 2012 11:07

Idag har ja ingen bra rubrik o skriva så den får bli som den blir.

 

Men iaf kan ju berätta lite om gårdagen innan jag börjar med denna dag.

Igår så va de ganska lungt på förmiddagen, men på eftermiddagen så var mamma o jag på LR konsulent möte alltså ett möte för dom som säljer LR´s produkter..e inte så insatt i de hela för jag säljer ju inte LR men mamma gör de..och vad det är för prudukter e smink, parfymer, aftershave, duchgelé ja det mesta med andra ord.

 

De va ett ganska så intresant möte även om inte jag vill sälja LR´s prudukter även om de skulle behövas ibland för att tjäna in några extra salntar till kassan.   

 

 

Efter mötet sen så drog mamma o jag till Gusum för o hämta min bror som va där med ett par kompisar...vi tog även en sväng upp på Björnvägen där vi bodde fär ca 12år sedan ca och i dagens läge så finns de inga hus kvar där men att grunden till husen och så tomterna finns kvar men eftersom det inte är någon som har hållt efter där i området så ser det ut som djungel där o då menar jag verkligen att de ser ut som djungel för det är övervuxet och buskar o träd växer villt.

 

När vi kom hem sen så tog vi de lilla lugna innan vi fixade med maten.

efter maten så hände de inte så mkt heller.

 

 

 

Dagens planer är inte många eller kanske de beror på hur man ser på saken.

Mamma o jag ska åka till Sörping (Söderköping) och handla mat o så ska vi på nya Dollarstore som har öppnat i Willys gamla lokal.

Vi ska även en liten sväng till Norrköping innan vi ska stanna och handla i Sörping (Söderköping)

 

Ikväll så blir de nog bara lungt för ja lär va ganska trött då för de brukar ja alltid bli efter att ja har handlat.

 

Ne nu ska jag göra lite annat annat innan vi ska åka iväg.

 

 

 

 


Av Cattis - 17 november 2012 23:58

Idag så åkte jag o mamma hem till syrran o hennes lilla familj. O väl där så blev de lite bus o mys med hennes mysiga lilla dotter o så mycke surr me syrran o hennes kille. Vi blev ävem bjudna på mat där, vi fick npn potisgratäng med korv och kantarellsås, de blev riktigt smarrigt de. O efter maten så kolla vi på filmen "Herbie fulltankad" och efter de så glana vi på."Så mycket bättre" det var Magnus Ugglas tur att ha sin dag och den som jag tyckte gjorde hans låtar bäst idag var Miss Li.

Ne nu ska jag sova lite för de e ju en dag imorron med.
Ha de gött
på återseende

(Mobilbloggar just nu)

Av Cattis - 17 november 2012 11:32

Igår/idag så var jag och min kompis Carro på Titanix (Dansbandet) när dom spelade på Borgen i Norrköping. Vi hade en toppen kväll/natt Jag satt ganska mycket på scenkanten medans Carro stog på golvet vid scenen, för scenen e ganska hög så de e ganska svårt o hoppa upp på den. 

 

 

De e inte så mkt att säja om kvällen mer än att vi hade en toppen kväll och så sjöng vi för Henry "Kixa" för han fyller 40 och så ska han gifta sig idag.

så han lär nog inte ha fått många timmars sömn inatt hehe.

 

 

 

 


                                         

 

 

 

 

   

 



Av Cattis - 15 november 2012 22:05

Idag så gick tåget i tid från Sundsvall men resan gick ju inte helt smärtfritt utan när vi var mellan Furuvik och Marma så fick vi signalfel så vi blev stående en stund där och när vi väl kunde röra på oss igen så kunde vi tyvärr inte köra i full fart utan fick ha begränsad fart en bit så sammanlagt så blev vi 45min sen till STHLM men när vi kom till Norrköping var vi bara ca 30min sen.

 

Så jag behövde bara vänta lite över 30 min på mamma som skulle komma o hämta mig på tågststionen. Men vi åkte inte hem direkt utan vi skulle på ett ADHD möte som mamma går på men innan vi kunde åka dit så stannade vi till hos min morbror på hans bilverkstad och surrade lite med honom o så va de en surrkuse till finne där med som skulle få sina däck bytta.

 

Ibland när han surrade så blandade han in finskan så man fattade knapt va han surrade om, men han va ju glad o surrsjuk så de gjorde inget för min del.

 

 

När vi hade vare hos min morbror ett tag så åkte vi upp på mammas ADHD möte och där surrade dom om olika hjälpmedel, men de e ju inget nytt för min del eftersom jag jobbar på ett resurscenter och så har ja ju själv ett hjälpmedel som hjälper mig i vardagen.

 

Jag har en "Handi" som hjälper mig i vardagen.

 

 

 

 

 

Men efter mötet så åkte vi hem till mamma med ett snabbt stopp på Ica Vammar

o nu så här på kvällskvisten så har de inte hänt speciellt mycket.

Jag har kollat en av mina favoritserier "Revenge".

 

Men nu snart så ska ja fråga min lillebror Magnus om han har lust o följa med mig på sista rundan med Bosse (hunden) innan ja ska krypa ner i säng och sova fram till minst 11 eller iaf vså vill ja de men de e ju inte säkert att min kropp håller med om de hehe.

 

Men imorron kväll så ska jag ta bussen in till Norrköping och sen så ska jag en snabbis hem till en kompis innan vi ska på "Titanix" när dom spelar på Borgen.

 

Och jag längtar som en ja vet inte vad för jag diggar dom helskarpt och sen så e dom jätte snälla och trevliga o hur lätta som hälst o prata med. =)

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Av Cattis - 15 november 2012 07:56

Idag så fick jag lov o kliva upp ur sängen 03.30 för att jag skulle hinna med allt innan min färdtjänst kom o hämta mig. Tåget mitt gick 05.54 från Sundsvall. Jag har sovit en liten stund, men känner mig ändå mörbulltad. Jag e framme i Norrköping ca11.30 och då får jag gå in på stationen o vänta innan mamma kommer för hon slutar jobbet 11.30 o de tar lite mer än 30 min från där hon jobbar tills hon e framme i Norrköping. Jag ska va hemma hos mamma i 1,1/2 vecka, o de ska bli skönt att få pyssla om mamma o mina syskon lite granna. Imorron så ska jag och en kompis på Titanix (Dansbandet) när dom.spelar på Borgen i Norrköping. Jag och min kompis har vare tsm på Titanix 2ggr tidigare när.dom spelat i närheten av Valdemarsvik eller Norrköping. Titanix är ett Valdemarsviks dansband som nom på 2 plats i dansbandskampen 2009 om ja inte minns fel.




(mobilbloggar bara för jag orkar inte stara upp datorn)



Ha de gött
på återseende =)

Av Cattis - 14 november 2012 16:50

Idag har de vare en lugn dag på jobbet , eller de brukar alltid vara lungt på onsdagarna då alla på jobbet lediga på onsdagar.


Orkar inte gå in närmare på vad jag gjort idag då de e ganska ointresant.

 

Anledningen till att ja e pissed off e att de har strulat med både Parlino och Comviq alltså jag har försökt och skaffa Comviq fastpris med mitt nuvarande nummer men vänta 4a dagar men inget simkort kom och så tog jag kontakt med Comviq så då fixade dom till problemet o då efter det så kunde jag göra en nybeställning på kortet och har nu väntat på de igen men inget kort har komme så jag fick ta kontakt med Comviq igen och de e bara de att det är Parlino som strular så nu har jag mailat till och får vänta tills imorron innan jag får svar.  

 

 

Och det värsta är att jag ska åka ner till mamma imorron bitti och ska vara där i lite över en vecka, och så har jag tomt på kontantkortet.

 

 

Så just nu känner ja mig bara stressad över hela sitvationen.

Men nu så ska jag iväg på träning o de ska bli riktigt skönt de.   

 

 

 

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<<
November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards