ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 25 april 2013

Av Cattis - 25 april 2013 19:39

Idag har det verkligen vare en toppen dag, även om den inte började så toppen.

 

För det första så var ja astrött när klockan ringde kl.06.00 för i normala fall så ringer klockan 07.00 och sen så var ja ganska yr i bollen (huvudet) när jag vaknade.

 

 

Har en liten misstanke om att det har med o göra att jag inte käkade något igår efter träningen, men ja hittade inget intressant i min kyl så därför så struntade ja i o äta någe. Jag käkar alltid middag innan jag drar iväg på träning så jag e ju inte heöt utan mat, men de blev väl för lite...för på kvällen innan ja skulle gå lägga mig så va jag vinglig nästan som om ja skulle ha vare på fyllan, men nu va ja ju spiknykter.

 

 

De händer ibland att jag får sådär men inte så ofta som tur e. Men det är riktigt snuskigt när det väl händer... man börjar o fundera på vad som kan vara fel o dittan o dattan.... Men de går över vart efter de brukar hålla i nån dag eller så...och de blir ju bara bättre o bättre men de kan vara jobbigt när man ska böja sig ner för då kan de snurra till i bollen (huvudet) o då får man sitta ner en liten stund o sen e de bra me de tills nästa gång.

 

 

 

Men iaf min taxi kom i hämta mig ca 07.00 för han blev lite sen för han hittade inte rätt först men han e ju inte den första och säkert inte den sista för här i Tallnäs så går inte siffrorna på husen i årdning eftersom det saknas hus...det har funnits fler hus men dom e borta sen längre tbx i tiden.

 

Men iaf så va de inte så många samåkningar för till sjukhuset som tur va så de gick ju ganska snabbt o komma dit. Jag böev ca 30 min tidig men de gjorde inte mig någe för hälre att jag är tidig än sen.

 

 

Jag skulle till Tandis på sjukhuset idag och få besked om hur dom skulle göra med min framtand..för dom hade sökt hos landstinget om att jag skulle få kostnaden på mitt högkostnadskort som jag har och först så va jag nästan helt övertygad om att jag hade fått nobben, och en massa tankar hann och fara genom huvudet... men jag hade sån ursäkta språket men jävla tur att jag fick det beviljat alltså jag behöver inte betala en krona för att fixa till mina tänder.

 

 

För den som inte hängt med och läst tidigare inlägg om min kära framtand så e de som så att om ja ska göra en historia kort så när jag gick i 5:e klass så ramlade jag med min cykel och slog ut min ena framtand med rötterna, men att jag hade sån bontur att dom kunde sätta tbx min framtand på plats men att dom fick rotfylla och det ena med det andra o så med årens lopp så har tanden blivigt skörare och skörare och nu i vintras så skulle jag ta av mig vanten med tänderna alltså bita av mig vanten men det gick inte så bra utan min sköra framtand gick sönder   ....

 

 

Och så efter några dagar gick jag till tandläkaren för först så trodde jag inte att det var så allvarligt med den men ack så fel jag hade. Dom plastade in tanden provisoriskt och så skickade en remiss till tandläkaren på sjukhuset och där får jag min dom att tanden är kaputt och den kan inte sitta kvar utan måste tas bort.

 

 

Och det kostar ju lite granna att ta bort tänder och sätta dit nya... Så då gjorde vi ett tappert försök att skicka in till lanstinget och fick det beviljat så nu väntar jag på en remiss till käkkirurgen som ska ta bort 2 tänder vad jag förstog av min tandläkare på sjukhuset och så ska dom sätta en brygga vartefter, men innan dom kan sätta dit den brygga som ska sitta sen rästen mitt liv så får jag en provisorisk brygga medans tandköttet och käken läker ihop.

 

 

Så idag har jag gått som på små rosa moln av lycka!!!!

 

 

Och inte nog med det när jag kommer på jobbet så blir de inte så mkt o jobba, dels så kom jag vid ca 09.30 på jobbet så dom andra satt o fikade o sen så vek jag o 2 till ihop några flygblad som skulle ut till några företag..

 

Det var ett litet uppdrag som vi hade fått och det fixade vi på ca 30 min.

 

 

 

Sen så satt jag lite granna vid min jobbarkompis/ kompis dator för jag hade "tappat" bort mitt usb som jag egentligen ska ha på jobbet här hemma nån stans... hade lagt de på någe bra ställe så jag tog med mitt privata usb minne så jag kunde ta bilderna igen som jag skulle få av henne.

 

 

Hann inte riktigt o gå igenom alla bilderna innan det var dags o röra på sig igen... Men denna gång så skulle vi till Sidsjön och käka lunch.   

 

Där kan jag verkligen rekomendera att ni åker och käkar lunch nån gång om ni råkar vara i närheten.

Idag så fanns det att välja mellan, Kyckling med gogonzola, nån sårts fisk, makaronpudding, ärtsoppa, o sist men inte minst pankaka med sylt och grädde... glömde ju o säja att de fanns ju ris och potatis med o välja mellan   

 

 

 

När vi hade käkat klart o de så gick vi ner till sjön och kollade på fåglarna... de va rätt mycket Måsar o så några stycken Änder.

Fast de va mest Herr And där och 2 st Fru And vad jag kunde se.  

 

 

 

 

 

 

Några bilder från idag:

 

 

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM STÖRRE!!!!

 

 

                     

 

 

En sak innan jag loggar ut för idag.

 

Jag gick in på Ica MAXI idag och hittade 2 as snygga leggings som jag köpte men jag orkade inte prova dom i butik så jag provade dom hemma i lugn och ro.

 

 

Men en sak som jag blir så ursäkta mig JÄVLA irriterad på är dessa förbannade modeskapare som tror att man har tandpetare till ben för nästan varenda par nyxor/leggings som jag provar nu för tiden e ju så jävla trånga över vaden och nej jag menar inte låren utan vaden...

 

e de meningen att man ska behöva köpa flera storlekar större för att inte byxorna ska va för trånga över vaden??????

 

 

Ursäkta mitt språk men jag blir bara så irriterad på detta....

 

 

Ena paret av mina läggings måste jag med tårar i ögona ge till mamma för dom sitter för hårt runt vaden så jag fick ont av dom o så va de ingen stretch i änden på benet.

 

 

 

sådär nu har jag sagt mitt   

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 



Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards