ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 8 april 2013

Av Cattis - 8 april 2013 21:48

Idag då blev det Affro dans istället för vanlig gympa för Pia var iväg på annat håll. Men dansen bjöd på många skratt o rolig dans faktiskt så var det roligare än vad jag mindes att det var, men jag känner mig inte riktigt manad att börja även om Theréece är en underbar person som det verkligen glöder om.

Men jag är ju sån att jag måste växa.in i vissa roller, de va ju samma sak som med gympan. Hade de inte vare för att jag hade bestämt med en kompis att vi skulle gå på måndags gympan så hade jag nog inte gått iväg, men även om hon ballade ur och inte ville gå så tog jag mig i kragen o gick iväg och idag e jag riktigt glad över att jag gjorde de.


För jag älskar verkligen gympan.
Men kanske skulle jag gå på Affro dansen om de inte vore för att de gick på samma dag och tid som Cirkelträningen som ja går på.

Men iaf efter dansen idag så e jag mör i kroppen, men undra hur de känns imorron? De vet man aldrig.


Hoppas att de inte är för jävligt för ja tänkte cykla imorron.




Men nu e de iaf dags o krya ner i säng.

Ha de gött
På återseende


<3

Av Cattis - 8 april 2013 17:04

Hej hopp!

 

Har man ingen bättre rubrik så blir den som de blir hehe.

 

Idag så var ja ganska så seeeeeeeeeeeeeeeeg när klockan ringde o ja ville verkligen inte kliva upp ur sängen, så jag e ju sjukt glad över att ja inte har någon fjärrkontroll till min veckarklocka för då hade jag nog bara stängt av den o somnat om.

 

Men nu så måste ja ju kliva upp ur sängen för o stänga av klockan + att jag höjer volymen på radion, så alltswå jag lägger mig i sängen sen igen en stund o lyssnar på Rix morron zoo... de som e mest intressant på morron e ju nyheterna o så stadskampen eller va de e dom kallar de för....när en viss stad får ringa in och tävla.

 

 

Men iaf upp ur sängen kommer ja ju efter en stund för dels så börjar ja ju vakna till liv o sen så vill ja ju hinna med så mkt som möjligt på morron...

 

O så blir de de vanliga bestyren på morron som att klä på sig, käka frukost leta igen alla saker som jag förlagt som ja vill ha med mig...fast de jag mest brukar förlägga nu för tiden e ju min alamanacka...som idag fick ja ju lov o klara mig utan den för förmodligen så ligger min alamancka i min rygga som ligger inne i förrådet.

 

 

 

Men iaf väl på jobbet så satt vi o surra lite granna innan jag och Harriet (våran ena gruppledare) tog hand om disken och fixade kaffe.

Efter att ha fixat kaffe och dukat fram kopparna så va de dags för mig och Inger (våran andra gruppledare) att dra iväg på Öppna förskolan i Sörberge där jag ska göra praktik på måndag förmiddagar.

 

 

Jag tycker att de e jätte skönt att Inger (våran gruppledare) följer med mig dom första gångerna så att jag blir varm i kläderna och känner mig trygg med mina arbetsuppgifter och personalen där, så nästa måndag så ska Inger följa med oxå sen får vi se hur jag känner mig.

 

 

 

Men iaf så va de jätte kul där och de va många mammor och några pappor som var där med sina barn. Riktigt mysigt var de.

 

 

Vi var tbx på jobbet igen vid ca 11.45 och då va de dags för mig o Inger o käka lunch...

Inger o Harriet dom gick åt o käkade o jag ja tog min matlåda som ja gjorde igår...

 

 

På eftermiddagen så var jag ganska så trött i huvudet efter förmiddagen så jag satte mig en stund vid min dator och slipade lite på ett par recept som ja fick av en kompis.

 

Recepten kan ja lägga ut här sen när jag e klar med dom.. alltså jag håller på och renskriva dom så att det blir lättläst.

 

 

Idag ska jag själv testa ett av recepten så det ska bli spännande o se vad de e för någe gott hon lurade på mig hehe  

 

Kan ju säja så mkt att det är ett recpet med kyckling.

 

 

 

 

Efter att jag har käkat nu så ska jag bara softa för ikväll så e ju gympan utbytt mot Affro dans så de ska bli spännande med.

 

 

 

Ne nu piper det i köket så de e bäst att jag tar maten innan de bränns vid. =)

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards