ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg under januari 2014

Av Cattis - 13 januari 2014 14:32

Hittade denna hos http://hjerntvettad.bloggplatsen.se/


1. En bild på dig som du själv tycker om.
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på din önskelista i år.
21. En bild på dig när du är ledsen.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
24. En bild från en tidigare julafton.

Av Cattis - 13 januari 2014 14:05

Idag så började Kyrkis igen, först så trodde ja att det kanske inte skulle komma någon för man vet ju de att de kan bli trögt med folk innan dom fått upp ögona om att Kyrkis börjat men tji fick jag och det kom en hel del barn med sina föräldrar, inte så många nya dock men de gör inget utan det är bara kul att det kommer någon.

 

Så nu är jag hemma sen ett par timmar typ o vad har jag gjort jo jag har kollat på ett avsnitt av CSI Las Vegas säsong 10, käkat lite lunch o nu sitter jag här och försöker uppdatera bloggen, även om de går lite trögt för jag har inte så mkt o skriva om.

 

 

Imorron däremot så ska jag tbx till tandläkaren igen på sjukhuset, men tyvärr så kommer ja inte at ha Kajsa & Mia som förut utan nu ska jag till Göran o så blir det en annan sköterska men men de gör ju inte så mkt bara lite hehe men de e ju bara för att jag e så van att ha Kajsa & Mia o sen e de ju för att jag tycker så mkt om dom 2 för man har ju inte tråkigt i deras sällskap... de e inte många som har de bra när dom går till tandläkaren o speciellt inte när ska göra brygga som jag ska.... men då kanske dom inte träffat Mia & Kajsa 2 härliga toppen brudar.

 

För den som undrar nu varför jag inte har dom nu när jag ska på sjukhuset o tandläkaren så e de så att denna vecka är Mia på sin frissa o Kajsa hon är inte kvar på tandläkaren här vilket jag tycker är supertråkigt, men man vet ju aldrig hon kanske får komma tbx o så göra det sista som är kvar nu innan den rätta bryggan e på plats.

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 


 


Av Cattis - 10 januari 2014 22:05

Idag på jobbet har de vare en lugn dag, den har rullat på i lagom takt vilket har vare riktigt skönt. O nu har man jobbat en vecka in på det nya året o denna vecka har bara flugit iväg och tiden har gått jätte fort. Nästa vecka så börjar Kyrkis igen o det ska bli super kul, fast de har blivit en liten ändring i våran lilla grupp som både är kul och samtidigt kul alltså en har slutat o en annan har kommit tbx igen.


Men nu så e de helg och jag har inga större planer föe helgen utan jag tänkte bara ta det lugnt och softa o så självklart mörda lite tid till CSI Las Vegas ;-). Måste vila upp mig ordenkligt nu i helgen så jag pallar terminstarten av gympan ;-)


Ha de gött mina kära läsare
På återseende

<3

Hmm

Av Cattis - 8 januari 2014 12:03

Kommer inte på någon bättre rubrik just nu så därför e den som den är.

 

Just nu sitter ja på jobbet o har lunchrast, o i brist på annat så sitter ja o lyssnar lite på musik på Spotify o spelar smurfarna på Fejjan. =)

 

Känner mig lite småseg fast ja kom isäng skaplig tid igår, gjorde mig iordning för natten vid 10 så vid 11 så släkte ja ner o la mig till rätta i sängen, o så hade ja en kisse som låg o snarka mig i örat     Jag tror Sigge (katten) snarkar värre än vad jag gör hehe

 

 

Så vad händer o fötter idag då? Jo, här på jobbet är de ganska lugnt för jag är ensam inne på Tallkotten för nästan alla har hemmadag... fast jag är ju inte helt ensam för jag har ju Dagcenter vägg i vägg så är det något så så e de ju bara att ja går ut på Dagcenter, jag fikar tsm med dom idag o så käkar vi ju lunch ute hos dom alla dagar utom torsdagar för då äter vi inne hos oss   ......... Jag har fått lite uppgifter att göra under dagen så jag är inte helt sysslolös.

 

När ja kommer hem sen så ska jag börja med att boka tvättstugan inför helgen efter de så ska jag väl hitta orken o lusten för o ta hand om disken så ja slipper o se den på ett tag, efter de så e de väl dags o komma på något att äta till midda.... så e de bara resten av kvällen att förgylla med något men de tar ja som de kommer, får se hur pigg gubben är om ja ska knalla över till honom eller om han kanske kommer över till mig de e sånt som märks. =)

 

 

 

 

Nä nu ska jag fortsätta med Smurfarna

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Av Cattis - 7 januari 2014 20:35

Sorry att jag inte har bloggat på några dagar men jag har vare så seg för de har blive sena kvällar o så upp skapligt på morron sen, o så tågresa på de. Jag o Sigge (katten) åkte hem från mamma i söndags o nästan hela första resan (byter alltid tåg i Gävle), efter att ja hade bytt tåg så tog ja de lilla lugna o kollade på CSI Las Vegas på datorn och kan ni tänka er tåget var 10 min TIDIG i Sundsvall, de har då aldrig hänt förut o då har ja pendlat med tåg ner till mamma iaf 4 - 5 års tid.

 

 

 

 

Idag så jobbade jag första dagen på detta år, det gick riktigt bra men de kan ju bero på att vi mjukstartade.

 

 

De har vare riktigt underbart med ledighet men ändå så var det skönt att komma tbx på jobbet o i alla rutiner igen, men imorse va de ganska så segt o komma upp ur sängen, men de e ju annars med me tanke på att jag är morrontrött av mig.


Annars idag så blev ja bjuden på lunch av min underbara vän Jossan, det var meningen att vi skulle käka på Happy Sunshine fd 2 Tallar här i Timrå men när vi kom ner dit så såg vi på en lapp att dom inte öppnar förens den 15 Januari så då fick vi tänka om så vi gick till Mekongköket men både jag o Jossan blev besvikna på maten där för de smakade inge vidare, nudlarna var torra och likaså räkan på sushi´n så en sak är säkert dit kommer ja inte gå igen o käka. Du kan läsa Jossan blogg HÄR

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 




 


Av Cattis - 2 januari 2014 16:28

Idag så har de vare en lugn dag, har typ inte gjort ett skit idag.

KLockan ringde 11 o ja klev väl upp vid 11.30 för ja va lite trött eftersom ja inte la mig förrens vid 2 tiden inatt, men ska väl försöka komma isäng lite tidigare idag för nu e de ju inte så många dagar kvar förrens det är dags o kliva upp 7 på morron igen =)

 

Börjar jobba igen den 7:e men åker hem till Timrå igen den 5:e bara för att jag ska ha en dag hemma o kunna slappna av o känna lugnet o komma in i gängerna igen.

 

 

Nu när jag är hos mamma så gör jag väl inte allt för mkt om dagarna men det är ju typ aldrig tyst o för lugnt eller för lugnt blir de för jag blir uttråkad ibland men de e ju aldrig tyst förutom när vi alla sover för alltid e de nån som spelar musik på högsta volym, är de inte mamma så e de mina bröder.

 

 

O idag så tyckte ja att de blev lite för tråkigt så jag frågade mamma om hon ville kolla på CSI Las Vegas säsong 3 men hon skulle spela musik o lägga pussel på sin dator så då tog jag med min egen dator upp på rummet o satte mig o kolla på ett par avsnitt av CSI Las Vegas säsong 9, jag har ju hunne lite längre än mamma eftersom ja kollar på flera avsnitt på raken o så plöjer jag igenom alla säsonger bara för att jag tycker de e spännande, men nu så har de börjat o dyka upp avsnitt som ja känner igen som ja sätt på teven förut.

 

 


 

Min älskade kisse Sigge =)

 

 

 

Nä nu ska jag knalla ner o terra mamma lite granna o sen fråga vad vi ska hitta på till middag idag =)

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Av Cattis - 1 januari 2014 17:37

Som sagt förut så var vi ju inte hemma nyår utan var hos en kompis.

Och kvällen/natten blev helt underbar och det bjöds på många goa skratt, dricka o mat.

 

 

Så igår till maten så drack jag alkoholfritt men senare under kvällen så blev de ett X antal groggar o så vin på de o för att inte glömma en lite snapps med absinthe 68%

 

 

Här kommer lite bilder från kvällen

 

(Klicka på bilderna för att se dom större)



 

Jag och lillbrorsan (jag full och lillbrorsan nykter)

 

Bilden på mig då e jag både trött och full    

 

Bålen på bilden är alkoholfri bara för att alla skulle kunna dricka av den och för att det var några stycken i sällskapet som är nykerister.

 

 

 

 

 

Av Cattis - 1 januari 2014 00:15

Detta är ett tidsinställt inlägg, fick för mig att göra ett nu innan jag o mamma ska iväg till en kompis.

 

Nu är det nytt år och hoppas att detta år kommer att bli bättre än 2013, inte för att 2013 har vare något dåligt år utan det har vare både bra och dåligt.

 

Iår så har jag inget nyårslöfte fast det har ja ju inte haft på många år nu bara för att jag kan ju iaf inte hålla dom   

 

Jag har tex haft som nyårslöfte att ja ska sluta med godis o de har ja gjort nope o inte kommer jag o göra det heller för jag tycker mkt om godis eller iaf ibland.

 

O vikten tycker ja inte är något nyårslöfte för de går både upp och ner för min del och har gjort de nu hur länge som hälst men visst skulle ja behöva gå ner en 20kg men de får bli när jag verkligen känner mig redo att gå ner dom, jag kör mitt race o jag tränar 3 dagar i veckan och promenerar när ja känner för de =)

 

 

 

Nä så något nyårslöfte blir de inte från min sida.

 

Och alkohol är inget som ja heller behöver dra ner på för så sällan som jag dricker..... o läsk har ja redan drage ner på så då vet ja inte vad som jag kan ändra på =P

 

 

 

Nä nu struntar ja i detta ämne och lägger in lite go musik istället och önskar alla en fortsatt trevlig natt =)

 

 














Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards