ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg under januari 2014

Av Cattis - 29 januari 2014 12:27

Har ingen bra rubrik till detta inlägg så de blev som de blev.

 

Idag har ja vare småseg igen, o ändå så blev de inte så sent men ja hade ganska svårt o somna för jag hade en massa tankar som snurrade i skallen helt onödiga tankar när man ska sova men men ja lyckades ju ändå att överleva jobbdagen.. o idag så gick föräldrarna tidigt från babysången så vi åkte från Sörberge 11.30 så nu e mina planer att bara softa o kanske kolla på något avsnitt av CSI NY för jag har inga Las Vegas avsnitt att se.... men jag funderar på om jag ska beställa säsong 11 & 12 av CSI Las Vegas men efter dom så e de stopp igen för säsong 13 & 14 går inte att köpa än tyvärr =(

 

 

 

 

En kul grej som jag hörde på radion imorse på #äntligenmorgon är att det är #hattonsdag idag så då ska man ta på sig en hatt och sen lägga in en bild på Instagram och tagga #hattonsdag o de gjorde jag imorse när ja va på babysången för min älskade kompis Carro hade ju en hatt där så då tog jag kort på henne o hon på mig o efter bara en liten stund så hade självaste Gry Forsell gillat bilderna o jag är självklart skitglad för det.

Det är första gången som någon kändis gillar mina bilder   

 

 

 

 

 

Här en bild på mig när vi bodde i Gusum o så e de min lillebror som oxå syns på bilden.

Jag är 12 - 13år på denna bild

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Av Cattis - 29 januari 2014 12:06


Detta är inte min mobil men jag har en likadan förutom att mitt bakstycke är rött.

och enda nackdelen med min mobil är att den äter batteri så jag måste ladda så ofta men annars e jag super nöjd med den.

 

 

 

 

 

 


Av Cattis - 28 januari 2014 18:28

Idag va de inte lätt att få av sig tröttmössan, utan den satt så fint på huvudet ända tills ja kom hem o även då egentligen... så när jag kom hem från Kyrkis så värmde ja på lite lunch o käkade den o så bestämde ja mig för o starta en film som ja kunde somna till utan att de gjorde så mkt för jag va så jäkla trött hela dagen idag.

 

fast igår så kom ja isäng i "normal tid" 22.15 släckte jag ner efter att ja somnade på soffan vid 9 tiden igår kväll.... som ni vet så va ja seg o släcka ner i söndags natt så då blev de allt för sent o så jobb på de o så träning på kvällen så de va nog inte så konstigt att ja va så trött igår kväll och idag.

Jag brukar alltid bli trött när jag får sova ut dagen efter att jag sutte uppe för länge.

 

 

Så idag va de zombie varning tills jag däcka på soffan till filmen "Det magiska svärdet kampen om Camelot" så nu e jag rätt så pigg o redo att inta Vattengympan snart.

Jag fick mezz imorse av min träningskompis att hon inte kunde gå ikväll, så då frågade ja Angela som har Vattengympan om ja kunde åka med henne men då hade hon fullt i bilen så då ska jag åka med mina 2 älskade vänner Carro & Lina men de som e det värsta med e att dom slutar så sent o jag som hälst vill ha gott om tid får lite mindre tid idag när jag åker med dom så jag hoppas ändå att jag kan hålla min stressnivå nere..

 

Jag e väldigt duktig på att stressa upp mig för det lilla, o ibland så spelar det ingen roll att jag vet att jag har gott om tid på mig jag blir lika stressad iaf.

 

Så snart så ska jag ta o hoppa i kläderna så jag är redo när Carro mezzar att dom e på G, så jag får knalla ut till parkeringen där dom ska hämta upp mig.

 

Vattengympan börjar 19.30 o jag blir upphämtad strax efter 19 så då kanske ni förstår att jag tycker att de blir lite tid när jag är van vid att bli hämtad ca 18.50

 

 

 

Just i denna stund som ja skriver så känner ja hur min stressnivå börjar öka ju mer ja kollar på klockan... jag hatar verkligen att jag stressar upp mig för ingenting.

Försöker låta bli o kolla på klockan men när ja inte kollar klockan så e jag rädd att jag ska sitta för länge vid datorn så jag missar när det är dags att gå ut.

O än så har inte Carro mezzat att dom e på G.

 

 

 

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 

 


Av Cattis - 28 januari 2014 18:23

 

Jag saknar så klart hela familjen hemma i Valdemarsvik men just denna knasboll saknar jag just nu för han får än att kikna av skratt med sina tokiga påhitt     

 

Denna knasboll är min näst yngsta lillebror som inte alls är så liten längre     

 

 

 

 

 

Av Cattis - 27 januari 2014 17:39

Imorse när klockan ringde så va jag as trött just bara för att ja släckte ner 0.45 typ o jag vet ju de att de e alldeles för sent när ja ska upp o jobba dagen efter, men ändå så tycker ja att de e svårt o släcka ner ibland.

 

 

Men iaf så va jag på kyrkis idag igen o de va lika kul som alltid, omja inte minns fel så va de runt 13 föräldrar o 22 barn som kom idag, o som pyssel hade vi att vi fick göra handavtryck o de va riktigt kul för de har man ju inte gjort sen man va liten typ.

 

När jag kom hem efter kyrkis så gjorde jag iordning lite lunch o jag mitt klant arsle rent ut sagt tog ju fel krydda så istället föro ta grillkrydda så tog ja kanel o de va inte så gott även om de gick o äta haha, de e ju inte första gången som ja gör de misstaget att ta fel krydda, en annan gång så krydda jag min pomme med kanel o de va inte heller speciellt gott.

 

 

Efter att ja hade fått i mig lunchen så gick ja ner till Mia på hennes frissa, o va där o surra med folket några timmar, o jag som hade bestämt mig att ja skulle gå hem senast 4 för att ja skulle hinna fixa med midda o de i god tid jo hej du, jag kom därifrån ca 16.45, de e så svårt att slita sig för de e så kul o surra med Mia o dom andra som är där.

 

 

Men nu så sitter jag här vid min dator och uppdaterar bloggen o slevar i mig lite mat.

Sen vid 18.30 så e de dags o knalla bort på gympan, skönt o få röra på dököttet lite granna =)

 

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 

 

 

 


Av Cattis - 27 januari 2014 17:32

Jag har just ingen bild som passar men jag kan ju ändå skriva vad mina framtidsdrömmar e.


Mina framtidsdrömmar är att få fortsätta jobba på kyrkis och får ja inte de så vill jag ändå jobba med barn eller djur. =)

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Cattis - 25 januari 2014 11:38

Igår så var jag ute med 2 underbara brudar. Vi var inte ute på krogen eller så utan vi var först på stan en sväng för vi hade så mkt tid över innan vi skulle på BiteLine o käka god pizza, vi hade bokat bord till kl 6 men när vi tröttnade på stan och gick till BiteLine så var vi 20 min tidiga men vi hade sådan tur att vi fick komma till vårat bord iaf. Vi käkade varsinn kebebpizza o de va supergott.

 

 

När vi hade var där ett par timmar och ätit, surrat o skrattat en del så va de dags att bege sig bort mot bion, vi såg filmen 100a åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Den filmen va super kul och super bra så den filmen ska jag köpa sen när den kommer ut på DVD.

 

 

 

Lite bilder från kvällen

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Av Cattis - 22 januari 2014 12:54


Katt är mitt favoritdjur. Detta är bild på min bäbis Sigge =)

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards