ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 8 januari 2014

Hmm

Av Cattis - 8 januari 2014 12:03

Kommer inte på någon bättre rubrik just nu så därför e den som den är.

 

Just nu sitter ja på jobbet o har lunchrast, o i brist på annat så sitter ja o lyssnar lite på musik på Spotify o spelar smurfarna på Fejjan. =)

 

Känner mig lite småseg fast ja kom isäng skaplig tid igår, gjorde mig iordning för natten vid 10 så vid 11 så släkte ja ner o la mig till rätta i sängen, o så hade ja en kisse som låg o snarka mig i örat     Jag tror Sigge (katten) snarkar värre än vad jag gör hehe

 

 

Så vad händer o fötter idag då? Jo, här på jobbet är de ganska lugnt för jag är ensam inne på Tallkotten för nästan alla har hemmadag... fast jag är ju inte helt ensam för jag har ju Dagcenter vägg i vägg så är det något så så e de ju bara att ja går ut på Dagcenter, jag fikar tsm med dom idag o så käkar vi ju lunch ute hos dom alla dagar utom torsdagar för då äter vi inne hos oss   ......... Jag har fått lite uppgifter att göra under dagen så jag är inte helt sysslolös.

 

När ja kommer hem sen så ska jag börja med att boka tvättstugan inför helgen efter de så ska jag väl hitta orken o lusten för o ta hand om disken så ja slipper o se den på ett tag, efter de så e de väl dags o komma på något att äta till midda.... så e de bara resten av kvällen att förgylla med något men de tar ja som de kommer, får se hur pigg gubben är om ja ska knalla över till honom eller om han kanske kommer över till mig de e sånt som märks. =)

 

 

 

 

Nä nu ska jag fortsätta med Smurfarna

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards