ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Cattis - 1 januari 2013 17:11

Idag så sov ja fram till 12 o de va riktigt skönt för ja släkte inte ner helt förrens klockan va 04.15

 

Hur min nyårsafton var? ja den va nykter och lugn.

det var bara jag, mamma o pappa hemma, mina småbröder dom var med kompisar och firade.

 

Så vad gjorde vi för kul, jo vi satt o kollade på filmen "Modig" och käkade minibaguetter med ägg, räkor, majonäs och svartkaviar och vid 12 slaget så tog mamma o jag varsitt glas och min "Skumpa" med oss ut och kollade på när grannarna sköt raketer och skickade upp lyktor i luften ohh de va riktigt mysigt.

 

Sen när raketerna va slut så gick vi in och fortsatte o kolla på filmen "Modig" och efter de så kollade vi på en annan film "Twixt" men den va inte super bra men den går o kolla på.

 

 

 

 

 

 

Mina planer för idag e inte många, ska väl kanske kolla på nån mer film ikväll, o från och med idag så blir de att vända tbx dygnet och gå lägga sig tidigt för imorron så ska mamma upp och jobba o på måndag så börjar jag o jobba.

De ska bli ganska skönt o få komma tbx till "Verkligheten" efter att ha vare ledig i 17 dagar, ja eller inte riktigt då på söndag e de 17 dagar sen ja gick på ledighet.

 

 

Fast mest så längtar ja tills vecka 3 för då så kör KORPEN igång med sin gympa igen, för nu under ledigheten så har ja verkligen vare lat för jag har knappt vare ute o gott och eftersom Bosse (hunden) inte e så pigg så blir de ju inga långa promenader heller.

 

 

Men men skärpning får de bli för så här lat kan ja ju inte vara för då kommer ja ju o gå upp alla kilon som ja lykats tappa o de e det sista här i livet som ja vill.

 

 

 

 

 

 

 

Ne nu ska ja va så snäll o fixa lite kaffe till mamma.

Ha de gött

På återseende

 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards