ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 17 februari 2013

Av Cattis - 17 februari 2013 17:26

Idag så fick ja lov o kliva upp ur sängen redan 08.30 för jag skulle vara med och jobba som funktionär på Barnens Vasalopp som hade start 12.00 idag men vi skulle träffas redan kl. 10.00 för och fixa allt innan det var dags.

 

Nu kommer ja inte riktigt ihåg hur många barn som var med och åkte Vasaloppet men de va iaf över 30st banan var inte mer än 400 meter men de e nog långt för dom minsta. Jag o en kille stog på mitten och delade ut blåbärssoppa till dom barn som ville ha.

 

 

Men de va inte så många som ville ha de snabbaste barnen dom bara svishade förbi och bara ville in i mål medans dom lite mindre ville stanna på vägen och dricka lite, men de fanns ju även dom barn som inte tyckte om blåbärssoppa.

Men i det stora hela så va det riktigt kul o se att de va så många i blandade åldrar som var med.

 

 

Men en sak e säkert de e skönt att de inte e någe jobb nästa söndag inte för att de e tråkigt eller något sådant för de tycker ja inte med ändå skönt att inte ha någe o göra nån söndag.

 

 

 

När det var klart med Vasan så tog jag mig en promenad på Ica Anderssons men de grämer mig lite att ja inte kunde komma ihåg hur den närmsta vägen gick för nu fick ja ta en lite längre omväg...

Mitt lokalsinne e ju inte det bästa tyvärr o sen e de ju de att ja går ju inte den vägen så ofta men men sånt e livet.

 

 

       

 

Lite bilder från dagen

 

När ja kom hem så värmde ja på ett par piråger för då va jag hungrig, o så tänkte ju jag vara smart o se reprisen av "Vampire Diaries" på tv6play men de gick ju som de gick för jag va lite trött då så jag somnade till hela tiden så tillslut så fick ja stänga av o så satte ja mobilen på ringning så ja kunde sova en stund.

 

 

O nu sitter ja här och skriver inlägg något piggare och så har jag sätt om hela avsnittet av "Vampire Diaries", o de blir ju bara mer o mer spännande för varje avsnitt som går.

 

 

 

Mina planer för resten av kvällen e inte många.

Jag ska väl försöka mig på nån midda snart o sen kl. 19-22 så har jag o gubben tvättstugan o efter de sen så e de sängen som gäller om man ska orka med morrondagen. Jo just de får ju inte glömma att ja ska se på "Så ska de låta" och ikväll så skulle Elisa från Elisa´s vara med och tävla så jag hoppas att de går bra för hennes lag.

 

 

 

 

 

Ha de gött

På återseende

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards