ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 14 februari 2013

Av Cattis - 14 februari 2013 16:48

Idag är det ingen vanlig dag för det är alla    


Fast egentligen så e ja inte 28 ännu för jag e född på kvällen nån gång kommer inte ihåg just nu vilken tid men de e nån gång mellan 20-22 om ja inte minns fel.

 

 

Så vad för kul har hänt idag då det är en speciell dag, vi började dagen med lite go fika som Inger våran gruppledare tog fram ur frysen, för vi ska inte fira mig förrens imorron på 2 fikat.

 

 

Och e jag e väldigt nyfiken på vad ja ska få från jobbet i present.

Jossan min älskade kompis överaskade mig idag med en mysig present fast hon inte behövt för hon va så gullig och bjöd på lunch på "Happy Sunshine" det är en kines resturang med gu vad go mat dom hade där.

 

Vi käkade buffé och då fanns de massor och välja mellan även sushi och de va riktigt smarrigt de visst alla va väl inte nån favorit just men dom va ju inte äkliga eller något sådant.

 

 

väl på jobbet igen efter lunchen så va de lungt men när ja hade satt mig så kände ja de att luften bara gick ur mig och jag blev super duper trött, de va ganska obehagligt de att ja blev så jåtte trött och helt orkeslös för så har ja inte blive på hur länge som hälst.

 

visst kan ja bli trött efter lunchen men inte på de sättet som idag.

Men hur som hälst så gick eftermiddagen fort och till 2 fikat så blev vi bjudna på en liten chokladhjärta av Inger (orkar inte lägga in på de just nu)

 

 

 

O nu ikväll så ska jag bara ta de lilla lugna och softa på.

Ingen träning ikväll för min del och de känns så skönt att ja inte går på torsdagens cirkelträning på Böle skola för de skulle ja inte orka, speciellt inte inte idag.

 

 

Denna chokladask fick jag av min älskade träningskompis igår när vi åkte hem från träningen. Hade inte väntat mig någon present av henne men hon e bara för gullig.

 

 

Denna är ett litet kollage med bilder från dagen. Muggen och Te fick jag av min underbara kompis Jossan och så lunchen som hon bjöd på. Tekoppen och Bakelsen e från imorse. Och asken med  gelé hjärtan fick jag av min underbara kompis Ullis   

 






Ha de gött

På återseende

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards