ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg under oktober 2013

Av Cattis - 23 oktober 2013 15:19

Imorse så ringde jag till tandläkaren på sjukhuset för att jag har små ont i min framtand efter att jag inte tänkte mig för i måndags kväll, jag använder tandtråd på sticker men de va bara de att jag fick inte upp den påsen så då tänkte ja mig inte för så då skulle jag använda tänderna fast jag vet att ja inte får de...

 

 

Men iaf så fick jag en akuttid men som tur va så va de ingen fara med tanden utan den var bara lite överansträngd och så kunde den fått som en stukning förklarade tandläkaren... Men jag fick ju ändå varningens ord om att inte stoppa saker i munnen som absolut inte har något där o göra som tex vantar eller påsar mm.

 

 

Men iaf så kände jag sådan oro från de jag gjorde att jag skulle ha råkat sabba någonting att ja till och med sov dåligt inatt.

Men nu vet ja iaf att jag kan pusta ut och ta de lilla lugna bara.

 

 

 

Annars idag så har jag vare på Barnkyrkan idag, det var babysång bara så därför va de inte så mkt folk, och eftersom ja sov dåligt inatt så kände jag mig mycket rastlös och mest bara borta i kolan, men när jag kom hem så slog jag en kort signal till storebrorsan sen så la ja mig ner o sov en stund på soffan o de va riktigt skönt de.

 

 

 

Ikväll så är det även Hounted House på Engelska skolan inne i Sundsvall gu alltså vad jag är sugen på o gå men ja kan ju tyvärr inte för jag har träning ikväll, men som Ann (min jobbarkompis på kyrkis) har berättat för mig så låter de skitkul o gå på Hounted House för då har dom som 3 avdelningar en superläskig och en lite snällare och så en för de mindre barnen.

 

Hounted House är för alla som vill gå dit och det kosar 20kr, pengarna går till 9:ornas skolbal. Men nästa år så ska jag defenetift gå även om så skulle ha 40° feber hehe nja kanske inte då men endå.

 

 

För den som e sugen o gå så är det mellan 18 - 21 på Engelska skolan i Sundsvall.

 

 

Lite synd att jag ska på träning, men men de går fler tåg som man brukar säja.

 

 

 

  


(Klicka på bilderna för att se dom större)

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 


Av Cattis - 21 oktober 2013 14:15

Idag så var jag på kyrkis (öppna förskolan) som vanligt på måndagarna. Idag hade vi målning av ramar som pyssel och det blev väldigt populärt bland barna och föräldrar.

 

 

Såhär såg de ut när vi pysslade idag

 

     

 

 

(Klicka på bilderna för att se dom större)

 

Tårtbiten var jag bara tvungen fota för jag tyckte att tårtan såg fin ut.

Ramarna har jag målat, och det ena namnet är mitt och dom andra 3 är mina syskonbarns namn.

 

 

Annars idag så blir det lugnt tills det är dags o knalla iväg på gympan.

 

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 



Av Cattis - 20 oktober 2013 10:19

Igår & idag så vaknade jag 07.30 men igår hade jag turen att kunna somna om igen men inte idag men ja klev ju inte upp på en gång för jag tycker att de va lite för tidigt o kliva upp så jag låg kvar i sängen till 08.30

 

 

Igår så tog jag 11.55 bussen till Birsta för jag tänkte bara stora omkring där tills jag skulle möta upp Erica min kontaktperson. Så sagt och gjort jag gick in på ÖoB för jag hade sätt i reklambladet lite saker som ja ville ha, men de blev inget av de jag såg i reklambladet utan det blev 2 nya filtar till soffan ljusgröna och så köpte jag årets första julklapp och det blev en till min syster.

 

Eftersom ja vet att hon inte läser min blogg så kan jag skriva här vad jag köpte till henne. Jag köpte en jätte fin kudde med 2 änglar på som hon kan ha i soffan. Min syster är galen i änglar så just därför så passade denna kudde perfekt till henne.

 

 

Mycke mer gjorde ja inte under tiden jag väntade på att klockan skulle gå fortare, jag ringde till mamma o surrade med henne ja säkert över en timme.

 

När jag mötte upp Erica så bestämde vi oss för o ta en repa på Dollars o där fick ja tag på lite smått o gott, inget märkvärdigt men ändå, sen for vi förbi Pizzerian på vägen hem till henne. Sen efter vi käkat o de så kollade vi på film o hade de riktigt mysigt. Jag åkte hem med taxin 20.00 så jag var hemma runt 20.30 så resten av kvällen spenderades framför datorn en stund o så en stund framför teven innan jag gick o la mig.

 

 

 

Idag ska jag göra en till runda på Birsta men denna gång så blir de bara o handla lite mat om ja inte råkar springa på någon mer julklapp.

 

Annars så blir dagen/kvällen lugn för min del, har inga större planer.

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

(De lär inte komma in några nya bilder på Instagram på ett tag pga att jag inte kan ladda hem insagram appen till mobilen som jag fått låna av min kompis.) 

 

 


Av Cattis - 16 oktober 2013 17:04

Trevlig onsdag nja de vette fan rent ut sagt, för denna dag är inte nångon tur dag om ja säger så.

 

 

alltså dagen har gott bra från de jag vaknade och tills jag kom in på sjukhuset till tandläkaren. Tandläkaren och sköterskan är 2 helt underbara personer som man bara inte kan låta bli att tycka om.

 

Idag så tokskrattade vi åt det mesta under den lilla tid jag var där inne, och så det stota MEN tyvärr så kunde hon inte slipa något på tänderna för de gjorde ont satan, så hon tåg några röntgenbilder på tänderna och de va ju inte glädjande nyheter utan en tand som jag totfyllt en gång förut när jag var en runt 11-12år kanske jag måste rotfylla igen men de vet vi inte än för hon skulle skicka röntgenplåtarna vidare till en specialist på de området och rådfråga med denna person.

 

 

Sen va de bara att fylla igen hålet i plastbryggan som hon hade borrat upp och hoppas på att de går att göra något om 2 veckor igen.

 

När jag kom hem igen så va allt ganska lugnt jag la mig på soffan för o slappa för jag kände mig trött, o så låg jag där i godan ro och surfade lite granna o så vips så slutade min skärm att fungera.

 

Så nu är jag utan mobil ja vem vet hur länge 1-3 veckor kanske..... oj oj oj vad jag kommer att känna mig handikappad, men hur gjorde dom förr i tiden då mobilen inte var uppfunnen eller inte varenda kotte hade en.

 

 

 

Men de e väl inte det värsta att jag blir utan mobil utan det värsta är att jag har en app i mobilen som heter keepsafe och i den appen hade jag över 200 bilder på min systerdotter, brorsdotter och min brorson och jag mitt smarta snille har ju inte fått arlet ur vagnen och flytta över till datorn så tyvärr kommer alla dessa bilder gå förlorade.

 

 

Men men ja de e bara att bita i det sura äpplet och se glad ut.

 

 

 

 

Nä, nu ska jag iväg på träning och hoppas på att iaf kvällen blir bättre.

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


 


Av Cattis - 15 oktober 2013 21:10

Nu e jag hemma från ett riktigt härligt vattengympa pass.

 

Super jobbigt och super kul.

 

 

Idag så har jag gått på sparlåga för jag sov dåligt inatt, men ja har ingen aning om varför.

 

Men kvällen blev en super duper kväll för gubbens syster va på besök och hon va lika kul som alltid.

 

 

Detta blir ett skittråkigt inlägg men de får ni stå ut med för jag har typ inget att skriva om. dagen har blive som den blive för ingenting är som de brukar va denna vecka.

 

Imorron så ska jag sluta tidigare på kyrkis (barnkyrkan) bara för att jag ska till sjukhuset till tandläkaren, inte för att jag ser fram emot det men de e ju sånt som måste om ja nån gång ska få iordning på mina tänder eller tand.

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Av Cattis - 14 oktober 2013 14:14

Halloj, just nu känns de verkligen som om livet leker.

 

Som ni kanske redan vet så har ja hälseneinflamation och det är ingen dans på rosor de för de kan va riktigt besvärligt de om man har otur, som jag har haft de nu ett tag, man kan inte gå som folk för de gör ont o man e stel i hälsenan och i vadmuskeln.

 

Men just idag så är jag smärtfri och jag kan gå som en normal människa hehe

O så hade vi på barnkyrkan sån tur att även vi blev bjudna på lunch idag för dom andra på kyrkan har utbildning fram tills på onsdag.

 

 

Men iaf när jag va på g hem från byn så fick ja ett ryck i sticka in huvudet på Zarahs hårstudio och boka en tid, hade egentligen tänkt o göra de som imorron men nu såg jag på fejjan att dom skulle ha semester tisdag - fredag,

men iaf så fick jag en tid  26/10 kl. 12.00 o de va ju toppen de för sedan på kvällen så ska jag på länsdans med fritiden.

 

 

Idag så blir de lugnt fram tills  ikväll då jag ska på träning, så jag hoppas att min hälsena håller så jag inte får ont igen.

 

Mitt tips till er andra som har hälseneinflamation är att om ni har tillgång till en trappa är att ställa er med tårna på trappan och hälen utanför trappsteget o sen göra tåhävningar alltså gå upp på tå och ner igen så långt ni kan.

Stretcha är super viktigt o sen smörja med Voltaren flera ggr om dagen så som de står på förpackningen.

 

O så det självklara undvik det som gör ont.

Jag är ju så dum att jag tränar gympa trotts att jag har ont men att jag undviker hopp och gör det ganska så lätt för mig.....

Ett annat tips är att gjuta sulor efter dina fötter o sen använda skor med dämpning, så har iaf jag gjort, för detta är inte min första gång som jag får hälseneinflamation och säkert inte min sista heller.

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Av Cattis - 13 oktober 2013 11:04

Idag fick ja sova länge igen o de va så skönt att inte vakna allt för tidigt som ja annars brukar.

 

Idag häner de inte allt för mkt, ska ut till soprummet sen o kasta soper och lite annat skräp som ska sorteras, sådär lagomt kul men som måste göras ibland.

 

När jag har gjort de där roliga så ska jag bara lägga mig på soffan o kolla på teven tänkte ja.

 

 

 

Igår fick ja för mig att ja skulle beställa lite film från Discshop.se för de va ett tag sedan som jag beställde film.

 

Denna gång blev de:

 

Bröderna Grim

 

Casper (otecknad)

 

Just like heaven

 

Heartbreak Hotel

 

Mannen som kunde tala med hästar

 

 

Jag har sätt alla 5 filmerna men att ja vill ha dom i min fimsamling.

Jag är en person som kan se en film som jag gillar hur många ggr som helst, visst jag tröttnar ibland på filmerna om ja sätt dom för många ggr men då e de bara o låta dom va o så vips en dag så kan man få ett sug o vilja se den filmen igen. =)

 

 

 

 

Nä om man ska ge sig själv en spark i baken så man får någonting gjort så ja bara kan slapp fram tills de e dags o göra midda o sen fixa med tvätten.

Har tvättstugan ikväll 19 - 22 så de e väl bäst o kolla vart jag har all smutstvätt.

 

 

För trotts att jag är 28år har flyttat hemmifrån och allt så är ja likadan idag som när jag var i tonåren alltså jag lägger mina grejer där jag står, inte allt men de mesta iaf hehe.

 

Tur att katten inte klagar på mig för gu vet vad han har att säja hehe

 

 



Låten e hyfsat bra men tog med den just för att Kapten Jack Sparrow e med o sen för att hon som sjunger är snygg ;)

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 

 

Av Cattis - 12 oktober 2013 10:23

Idag sov ja till 9.47 och jag önskade igår natt när jag gick o la mig att ja skulle få sova till minst 10 men ja e nöjd iaf för annars så brukar ja ju vakna runt 8 - 9.

 

 

Mina planer idag är att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt bara för att vila min hälsena.

Enda måste jag har att göra idag är att ta hand om disken och rengöra spisen.

 

 

 

Igår på jobbet så var det en lugn dag, vi klippte lite reportage ur Sundsvalls tidning, jag hittade inte allt för mkt i tidningen som ja tyckte var intressant men några stycken iaf.

 

När jag var klar med det så satte jag tänderna i allt recept arbete.

Jag håller på och fixa recepten från matlagningskursen som vi hade med Fritiden, alltså jag fixar så att dom blir lättlästa.

 



Älskar verkligen denna låt men jag tycker att den är bättre med Drifters


Måste bara lägga upp denna låt för att retas lite granna (min mamma hatar denna låt) hehe

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards