ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 29 juni 2014

Av Cattis - 29 juni 2014 21:36

Idag e jag riktigt trött både i kropp o knopp. Igår så var jag iväg på STHLM resa med hyresgästföreningen vilket var super kul. Jag slog följe med grannen o några till... vi klev av bussen vid Gröna Lund o därifrån så tog vi färjan över till andra sidan o sen fick vi leta upp en karta så vi kom vidare upp till stan tyvärr hann vi inte bort till Gamla stan men de gör inte så mkt för jag hade en superkul dag. Vi gick omkring i några affärer, jag gick inte på H&M eller Kappahl eller någon sån affär för de kan ja göra lika bra hemma utan vi gick in i nån affär som var lite mysko nån sorts klädaffär som var ganska mörk o så hade dom skön musik där de va nästan som o kliva in i ett hus o inte en affär. 


Efter att vi gått omkring lite därinne så försökte vi hitta ut o de va inte det lättaste hihi men iaf gick jag, grannen o en till vidare upp på nå torg som ja inte kommer ihåg va de heter men de låg inte så långt ifrån iaf o sen gick vi ner på "plattan" o strosa runt lite för när man ändå e där så måste man ju gå ner o kika. Efter de så mötte vi upp dom andra som gått omkring inne på de där köpcentret.... Gu vi gjorde så mkt igår att man knappt kommer ihåg hälften av allt. Jo just de jag o grannen gick in på nå annat ställe som heter NK o de va ganska häftigt 4 våningar med kläder o lite annat...... På vägen tbx till bussen så tog vi spårvagnen för de va de närmsta sättet. På vägen mot Hakke gård där vi stannat bådepå vägen ner o hem så sov ja gott på nervägen mot STHLM så sov ja en stund men blev väckt 2ggr av grannen som tyckte att ja kunde hålla mig vaken men ja va ju as trött eftersom ja la mig ganska så sent o sen upp 5.30 på morron sen men men man får ju skylla sig själv när man e så dum mot sig själv.

Men på hemvägen sov ja nästan hela vägen för då va ja riktigt trött, men då blev ja inte väckt av grannen som tur va hehe men iaf på Hakke gård så käkade några kött o Potatisgratäng o några lax med potatis o sås. Vi var hemma i Timrå igen vud 12 slaget inatt o jag stupade isäng vid runt halv 1 inatt.

Mer bilder kommer senare =)




Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards