ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 12 juni 2014

Av Cattis - 12 juni 2014 12:22

Igår kväll så va jag trött hela kvällen, så jag till o med somna först i filmen som jag o gubben kolla på... sen när jag gick hem så tänkte ja de att ja skulle slö kolla på CSI NY men ja va så jäkla trött att jag somna till o från då med så jag gick o la mig vid 10 o tvärsomna...

 

Nu i morse så hade jag en riktig skitmorron.

 

Det började ju ganska så bra men när jag skulle sätta mig o äta frukost då var olyckan framme.. Jag va så duktig att jag välte tekoppen med varmt te rätt ner i famnen så jag brände mig på låren.... jag har inte fått nå märke eller så men de svider lite granna fortfarande.

Fick även kasta ena mina macka för den blev dränkt av mitt te som ja spillde ut.

 

Men men de va ju bara o kasta mackan torka upp allt te som hamnat på golvet o på bordet, byta kläder o så sätta sig igen o försöka få i sig lite frukost.

 

 

När ja väl var klar o skulle cykla iväg till jobbet ja va händer då, jo jag glömmer cykelhjälmen så den fick ja springa upp o hämta, o mobilen som spela samma låt om o om igen... o självklart mitt i allat så kommer min granne ut, hon säger "Go morron" till mig o jag svarar "Hej" tbx o så upprepar hon sig o jag bara fräser tbx "Ja, Go morron" o så sa ja att jag va på dåligt humör men självklart så var hon ju bara tvungen o fortsätta prata med mig o mer o mer irriretad blev ja för jag ville inte prata med henne eller någon annan för jag var ju stressad oxå...

 

 

Men iaf så kom ja ju iväg sen till jobbet, o jag hade lugnat ner mig lite granna... När jag blir sur eller irriterad så vill jag vara för mig själv o koppla bort omvärlden med liten musik för då har jag som lättast o komma ner i varv... Men sen har ja ju så underbara arbetskamrater som får en o bli på bättre humör bara man ser dom.

 

 

Men ikväll så tror att de blir tidigt i säng igen för jag känner mig ganska så mossig i huvudet fortfarande trotts att ja kom i säng så tidigt.

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards