ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 21 juni 2014

Av Cattis - 21 juni 2014 15:39

Idag så fick jag sova fram till 10.10 ca sen väckte Sigge (min kisse) mig genom att kittla mig med sina morrhår, helst så hade jag velat sova en stund till men men de va ju ändå sovmorron jämfört me igår när jag bara fick sova till 07.10

 

 

Men iaf så idag så va de ändå skönt o vakna o INTE ha någon baksmälla som många ndra säkert har idag hihi de starkaste jag drack igår var Vira blåtira men jag tycker inte att den smakar som den gjorde när man var barn =(.

 

Men iaf de jag har gjort idag är o sutte vid datorn, surrat med storebror o sen så har jag tage itu med min lgh... började lite igår när jag fick hjälp av gubben att rensa mitt köksbord o bänk på skrot, ibland när de blir för mkt så skuter ja de bara åt sidan istället för o ta itu med det hela men de e nästan som om jag blir oförmögen att börja i nått hörn för att få bort de...

 

Men iaf nu känns de mkt lättare o jag fick tummen ur röven och sätta igång med resten av lägenheten så den me blev städad..... så nu e de rent tills nästa gång det är dags o städa.

 

 

Resten av dagen kommer att spenderas i soffan tror ja för ute är de regnigt o tråkigt, vill att de ska bli sol o värme igen så man kan sitta på ballis (balkongen) o sola o sen på kvällskvisten innan de blir för kyligt kunna ta en jogging / gå runda, kan ju inte göra de när de e för svalt ute för då får jag jätte ont i luftrören, för min kondis e ju inte den bästa fast ja i normala fall tränar.....men nästa vecka så ska de bli fart på fläsket för på söndag till veckan så börjar Korpens sommargympa på bågskytteplan bakom Eon arena o de e på söndagar kl.18.00 men jag hinner bara vara med 1 gång innan jag ska ner till mamma men då ska ja ju ut o springa / gå tsm med lillbrorsan.

 

Ska vara nere hos mamma i 2 veckor o sen åker syrran, Stephanie o jag hem till mig och hur länge syrran o Stephanie ska va hos mig har jag ingen aning om utan dom stannar så länge syrran vill stanna, jag åker inte ner till mamma igen sen förrens i slutet av augusti.

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards