ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 6 februari 2014

Av Cattis - 6 februari 2014 14:49


Jag 19 - 20år på denna bild =)

 

 

 

 


Av Cattis - 6 februari 2014 14:22

Idag så var jag iväg en sväng till tandis på sjukan igen.

Min tandläkare tog bara några bilder på hur bryggan ser ut som den sitter nu.

 

Eftersom jag får små ilningar i min framtand så vill dom inte sätta fast bryggan helt utan vänta o se om ja kanske är symtomfri tills nästa gång ja ska dit, jag hoppas ju på de men man vet ju aldrig. Hur som haver så ska dom iaf ta några rönkenbilder på min tand nästa gång för o se om ja kanske måste rotfylla eller inte.

Jag hoppas innerligt att ja inte behöver rotfylla för sist jag gjorde de så va de inge kul alls.

 

De enda possetiva idag var att ja fick träffa Mia =).

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Ja längtar tills nästa vecka på fredag för då ska jag till Mia på hennes frissa o klippa mitt hår, har längtat nu i ett par veckor just bara för att ja börjar bli så långhårig.

Fast nästa vecka så e de ingen vanlig vecka för på tisdag så fyller storebrorsan år o så på onsdag så fyller en kompis år o på fredag då fyller jag, på lördagen så fyller min brorsson år.

 

Fast ja ska inte fira någon av dom, för dom bor för långt bort, o mig själv ska ja inte fira förrens den 21a eftersom ja ska gå tidigare från jobbet på fredagen då när ja fyller så då hinner vi inte.

 

 

Men men snart e de fredag för denna vecka o snart helg vilket jag ser fram emot för då ska jag kolla på några CSI NY avsnitt, o kanske påbörja o se CSI Las Vegas säsong 11, får ju inte glömma att ja ska se på Mellodifestivalen på lördag, men denna gång hoppas ja att de e bättre låtar som e med.

 

Idag efter jobbet så ska ja in på Birsta en sväng för först så ska jag på IKEA en sväng o sen ska ja knalla ner på ICA Maxi för o handla lite innan ja ska ta bussen hem.

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 




Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards