ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 2 februari 2014

Av Cattis - 2 februari 2014 11:54

Idag är det ingen vanlig dag för det är min älskade lillasysters födelsedag, hon blir hela 21år.. uch när ja tänker på hur unga mina småsyskon är så känner ja mig gammal o ändå så blir ja bara 29 om 12 dagar... de känns så konstigt att tänka på att ja snart blir 30 när ja nyss bara va 25 typ haha, fast ja kan ju ändå känna mig ung för våran kära storebror han blir 34 om 9 dagar.

 

 

 

 

Denna lilla skitunge som sitter i min famn är min älskade syster när hon var liten.

O nu e hon 21år, tiden går så fort, nästan för fort tycker ja.

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Igår kväll så kollade ja på Mellodifestivalen, men som vanligt så hade som inte speciellt mkt att leverera tycker ja.... Jag hade hoppats på att Elisa Lindström skulle gå vidare för jag gillade hennes låt, de va fart i låten men hennes kläder nja.....

 

YOHIO hans låt va inte super bra men heller inte super dålig utan nån stans mitt emellan hans låt från förra året älskade jag.

 

Men Ellen Benediktsons låt sög totalt o ändå gick hon direkt till final men de e väl som alltid att dom skickar med en låt som dom vet inte kommer kunna ta hem segern i ESC (Eurovision song contest), men ja hoppas verkligen att de blir bättre tills nästa vecka.


Men förutom att ja kolla på Mello igår så hade jag film dag för mig själv o katten.

 

Först så kollade ja på "Note Book (Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta)

Det är en kärleksfilm, väldigt mysig film o jag skulle mer än gärna se den igen o igen.

 

 

 

Handling: 

Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft. Filmen bygger på Nicholas Sparks bästsäljare.


Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Gosling & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skilda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok.

 

 

Efter denna film så såg ja påSmurfarna 2

Men den tycker ja va sådär

 

 

Handling:

Ett kärt återseende ? Smurfarna är tillbaka! Denna gång tar äventyret plats i Paris. Smurfarna tar hjälp av sina mänskliga vänner för att befria Smurfan som blivit kidnappad av Gargamel eftersom hon vet hur man kan fövandla Gargamels senaste onda skapelser ?Busar? till riktiga smurfar.

 

 

 

 

När jag hade kollat klart på dessa 2 filmer så va de äntligen dags för säsongstarten av vampire diaries som jag har längtat efter hur länge som hälst känns de som.

O minst sagt lika spännande om inte ännu mer spännande ändå så e vi nu inne på säsong 5 av denna underbara serie   

 

 

 

 

 

Nä nu ska jag lägga mig på soffano glana lite på teven

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 

 



Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards