ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Cattis - 4 mars 2013 17:27

Idag så blir det ingen träning eller snarare att de blir ingen träning på hela veckan pga att jag fortfarande inte e helt frisk från förkylningen.

 

Idag skulle de inte ha blive nån träning även som ja hade vare frisk för våra 2 ledare Pia & Camilla e på annat håll men å andra sidan e ja ju glad för de för då missar ja ju ingen måndag än så länge iaf   Men ja tänkte ja skulle försöka att INTE missa nån måndag så ja har en chans på "flitighets priset" o de får man ju bara om man lyckats gå alla måndagar.

 

 

Eller alla pass har ju sitt "Flitighets pris" men jag har bara chans på måndagarna för jag kommer o har vare borta från träningen på tisdagar & onsdagar nu pga av denna ljuvliga förkylning =S, men sen så ska ja ju snart åka ner till mamma igen på en vecka.

O i April så ska ja åka ner igen o så i Juni & Juli.

Att de blir så många resor nu e för att min syster som går sista året på gymnasiet på dans o teater ska ha uppspel nu i april så då måste ja ta sista chansen att få vara med o se på hennes o kamraternas mästerverk   , o i juni sen så tar min älskade syster studenten o de vill ja ju inte missa.

 

 

 

Tänk att mina "Småsyskon" inte e så små längre även om ja tycker de. tycker de inte e så länge sen som mamma kom med lillsyrran eller mina småbröder från BB.

O syrran e nu 20 o mina bröder e snart 18 o 19 år gamla.

Tiden går så fort att ja hinner knappt inte med... som min brorsdotter (storebrorsan´s flicka) blir snart 2år o i Augusti blir min systerdotter 2år.

Mina småbröder har inga barn ännu .

 

Jag har inte heller några barn eller jo om man får räkna katten? hehe

 

 

 

Ne nu ska ja gå o kolla om maten e klar så ja får äta nån gång.

 

 



Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards