ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg under november 2013

Av Cattis - 9 november 2013 09:25

Nu e man ny vaken för denna dag, fick iaf sova fram till 9 men låg kvar i sängen en stund ihopp om att kunna somna om, men de va ganska så kört   

 

 

Så vad har denna kalla morron att erbjuda lilla mig då, jo de jag ska snart ta o käka lite frulle o sen försöka hitta lusten att kanske ta en omgång med snabeldraken o sen ta och städa lite granna i mitt badrum för de skulle verkligen behövas.

 

 

Förutom stärdning och tvättning så blir de ganska lugnt, har inga större planer utan ska bara ta de lilla lugna och njuta av att vara ledig.

Enligt min kropp så skulle ja nog bara behöva sova iaf halva dagen o sen bara lata mig resten, för just nu känner ja mig slut som artist.

 

Kroppen känns tung o knoppen trött.

 

Så frågan e ju om de kommer o bli nån städning som ja verkligen skulle behöva, men badrummet måste ja iaf ta itu med, de andra kanske får vänta tills imororn om ja e piggare.

 

 

 

Igår på jobbet så va det en lugn dag, jag gjorde klart recepten från matlagningskursen som vi hade med Fritiden, så nu e det bara lite bilder som ja ska försöka få till. För den som inte vet eller inte hängt med så e det så att jag har fixat så att recepten bllir lättlästa.

 

När jag var klar med recepten så hjälpte jag min arbetskamrat igen med det han har skrivit till sina bilder han har ritat från sin barndom.

 

När man sitter där och läser vad han har skrivit så får man sig ofta ett gott skratt för han och hans syskon hittade på en massa hyss när dom var små.

 

En annan som knappt kommer ihåg vad man gjorde igår, o så han som har ett sådant minne så han kommer ihåg vad som hände från de han och hans syskon var små.

 

 

 

 




Ha de gött

 

På återseende

 

Även om ja kanske inte bloggar varje dag så kanske det ändå finns nya bilder på instagram så kika gjärna in där

 

 


Av Cattis - 7 november 2013 19:14

Idag har de vare en toppen dag på jobbet.

 

Jag började dagen med att fixa fika för den som egentligen skulle fixa fika hade inte komme på jobbet då. Vid morron fikat så surrade vi en hel som vanligt, efter de så satte vi igång med dv jobb, jag fixade klart mitt arbete om Grekland o efter de så hjälpte jag en arbetskamrat med sitt arbete och det var riktigt kul o se vad det var han hade skrivit, han hade skrivit texter till bilder som han ritat från sin barndom. Efter att jag hade käkat lunch så följde jag med Harriet våran gruppledare till frissan för jag skulle ändå prata med henne om färgning av mitt hår.

 

 

Det var meningen att hon skulle ha hört av sig under förra veckan men de bidde inte så men iaf så fick jag en tid idag och så fick ja även se en bild på hur hon och hennes elev hade tänkt sig och det kommer att bli jätte spännande så nu längtar jag som bara den.

 

 

På eftermiddagen så var vi nere på IB (Inbetween) och kollade på modevisning, det var inte super kul men inte heller tråkigt på något vis, men de var intressant för det var kläder från New Faschion i Timrå. Till 2 fikat idag så firade vi min kära vän/arbetskamrat Jossan som fyllde år igår, hon bjöd på go fika och vi hade de mysigt tycker ja.

 

 

 

Detta go fika bjöds det på idag när vi firade Jossan =)

 

 

 

 

 

Detta fina batteridrivna ljus och fina bokmärke fick Jossan av oss på jobbet.

 

OBS!!!! DET ÄR JOSSAN SOM HAR KNÄPPT DESSA 2 BILDER Du hittar hennes blogg HÄR





Ha de gött

 

På återseende





Av Cattis - 4 november 2013 20:39

Förra måndagen så va ja totalt slut efter halva gympapasset men de berodde nog på att jag hadevare sjuk dagarna före men idag så va ja på banan igen o tog i så mkt jag bara orkade.

Så efteråt så va de så otroligt skönt med en dusch.

 

 

Nu resten av kvällen så blir de lugna puckar, jag kommer o sitta lite vid datorn en stund men sen så tänkte ja kolla på CSI på 5an.

 

 

Dagen annars har vare ganska lugn även om ja fick ett bryskt uppvakannde 5:40 imorse, det är så att jag har en "låda" eller vad ja ska kalla den för men sugproppar på som satt på väggen som jag har mina duschgrejer i den for rakt ner i badkaret med en rejäl duns, så en annan yrvaket va ju uppe på vinden o vände innan ja våga gå kolla i badrummet va de va som hände.

 

Men ja hade iaf turen att ja kunde somna om efter detta o fick sova fram till klockan ringde 7:00.

 

Idag så spenderadess förmiddagen som vanligt på kyrkis.

För den som inte har en aning om vad jag gör där så ska jag bestätta. Jo, jag är social mot barn och föräldrar som kommer med sina barn, jag hjälper till och fixa fika, plocka fram pyssel, mm

 

När dagen börjar gå mot sin enda så hjälper jag till och plockar bort fikat, pysslet, rullar ihop matterna som vi lagt ut i lekrummet, hjälper till med disken.

 

Så oftast när ja kommer hem efter kyrkis så e jag först ganska pigg så då sitter ja en stund vid datorn o sen blir ja så trött när jag har börjat och slappna av så då brukar jag lägga mig på soffan och sova en stund. Så så ser min dag ut när jag är på kyrkis på måndagarna.

 

Tisdagarna och Onsdagarna ser lite annurlunda ut

 

På tisdagarna så har vi inget pyssel för då e det oftast dom lite mindre barnen då dom större brukar vara på dagis då. Så då hjälper jag till och förbereda fika ska jag väl egentligen säga, o så är jag sällskaplig med barn och föräldrar ibland är jag även med på sångstunden men det är inte alltid.

 

 

På onsdagarna så är det bara babysång så då brukar ja o mina arbetskompisar för jag är ju inte ensam som personal på kyrkis utan vi är 4st fixa fikat och så plocka bort efter alla fikat o så diska ja allt som hör till med andra ord.

 

Nä nu ska jag se på CSI som just började.

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Av Cattis - 1 november 2013 15:46

Idag så hade vi spa dag på jobbet, och det var riktigt mysigt de.

vi fick anmäla oss på de vi ville göra, men tyvärr så han ja inte med en grej och det var massage hos en av personalen, fast de va nog de och så zonterapi som ja mest av allt såg fram emot.

Men men de får ja väl ta nästa gång vi ska ha spa dag.

 

Det som vi hade att välja på idag var, bowling på tv, zonterapi, massagedyna, spikmatta, massage hos en personal o så lyssna på när Lars Stannez spelade nere på Inbetween.

 

Det som jag han med under dagen var massagedynan, spikmattan o så lite zonterpi. O självklart så han ja ju med o dricka några smothisar o de va riktigt gott de.

 

Jo jag satt på saccosäcken med och under den har vi som en vibrationsplatta som vibrerar till musiken o den e jätte härlig att sitta i.

 

 

 

Här kommer lite bilder från dagen:

 

Glöm inte att kika in min instagram för där inne finns de hel del bilder med =)

 

               

 

 

Klicka på bilderna för att se dom större

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards