ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2013

Sjukling

Av Cattis - 25 oktober 2013 09:44

Igår va dagen allt annat än bra för dagen började med att jag fick springa akut på toa, sen när jag skulle äta frukost så hade jag ingen matlust men fick ändå i mig 1½ macka. När ja kom på jobbet sen så kände ja mig mest trött och de va inget speciellt på så vis.... Men sen vid 10 tiden då kom magknip och illamående på besök, jag fick lägga mig en stund i snozen med vårat kedjetäcke på mig och de va riktigt skönt de, illamåendet försvann men jag hade fortfarande ont i magen.

 

 

Sen vid 11 tiden gick vi ner på Namo och skulle käka lite lunch, jag tog pannbiff med potatis och sås, men ja dels så hade ja ingen matlust då heller men jag fick ändå i mig lite mat men de va ingen höjdare. Vet inte om de va maten eller om de va för att ja inte mådde bra.

 

 

Men iaf så fick ja lov o gå hem eller snarare jag tog bussen hem, för jag hade inte ork att gå hem. Jag slank in på ICA en sväng och köpte Sockerdricka o så en skvaller blaska för ja tänkte att de lär väl va lite som en tröst, men när ja kom hem så hällde jag upp ett ½ glas Sockerdricka men de stog hela kvällen för jag hade jätte svårt o dricka de för då mådde ja illa.

 

 

Jag kräktes aldrig men däremot fick ja springa på toa hela tiden, så innan kvällen va slut kändes de som om ja torka ändan med sandpapper och det är allt annat än skönt.

Jag låg på soffan nerbäddad under min filt hela dagen/kvällen sen för jag orkade ingenting för ja frös och hade så ont i magen. Jag gick o la mig i sängen vid 21.30 och där så gick väl hyfsat att sova.

 

 

Jag har lekt propeller hela natten för att hitta en sovställning som inte gjorde ont och de gick väl hyfsat. Idag mår jag mkt bättre men ja har ont i hela kroppen och känner mig trött o sleten, så jag är hemma från jobbet idag och tar igen mig.

 

 

Imorron så ska jag till frissan kl.12 o sen på kvällen är det länsdans men ja vet inte än om ja ska gå eller om ja ska va hemma, de bestämmer ja nog imorron när jag vet hur jag mår.

 

 

Så enda planerna idag är att jag ska på Domus (nuvarande Coop Konsum)

Och handla lite till kvällen och så en yoghurt för de va verkligen något som ja saknade igår när ja inte kunde äta.

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

(Det kommer inte in några nya bilder nu på instagram pga att min mobil är på service och jag kan inte ta hem appen till mobilen jag fått låna)

 

 


 
 
Jossan

Jossan

25 oktober 2013 10:27

Krya på dig. Hoppas du mår bättre snart. Bara det inte är magsjuk på gån. Vill inte bli smittad, varken av det du har nu eller magsjuk.

Stanna hemma så länge du kan och krya på dig

http://mynameisjossan.myshowroom.se

Cattis

25 oktober 2013 10:55

Tack vännen

Jag tror inte det är magsjuka för de känns inte så. Idag mår jag mkt bättre men magen e fortfarande ur balans så jag blir iaf hemma tills på söndag. =)

 
Jossan

Jossan

25 oktober 2013 15:41

Sv: På söndag? Vad är det som händer då?

http://mynameisjossan.myshowroom.se

Cattis

26 oktober 2013 13:40

Sv. Skulle ha jobbat på söndag men ja ska ringa till en som jag jobbar med o säja att inte kan jobba då. Men annars så händer inget mer speciellt att vi ska ställa tbx klockan en timme.

 
Jossan

Jossan

26 oktober 2013 16:12

Sv: Okej. då vet jag. Jag trodde det var något speciellt som händer. Hoppas du kryar på dig helt, så du inte är sjuk hur länge som helst. Tycker så synd om dig

http://mynameisjossan.myshowroom.se

Cattis

26 oktober 2013 19:34

Sv: mmm, om ett par dagar så kanske magen e helt i sin form igen skulle ja tro.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cattis - Fredag 19 april 18:50

    Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er Med mig är det bare bra.     Det har visst gått en hel månad sen jag bloggade      Men jag kan lugna er mina kära läsare att det har inte hänt allt för mycket i mitt liv uta...

Av Cattis - Tisdag 19 mars 11:46

  Hallå alla mina kära läsare hoppas allt är bra med er, med mig är det bra men min tinitus i mitt vänstra öra har inte varit någe snäll med mig ett par nätter nu men i natt så var den värre än värst vilket har varit jätte jobbigt för den har ...

Av Cattis - Söndag 25 feb 13:22

    Hallå alla mina kära läsare Hoppas att allt är bra med er.   Med mig är de bare bra lite trött men de e ju typ standard       Igår så hade jag några vänner på besök som firade mig i efterskott, jag fyllde år på alla    dag men ...

Av Cattis - Tisdag 20 feb 10:23

  Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er.   Förtom att min rygg börjat bårka med mig så är de bare bra.     Har inte gjort något särskillt för att trigga ryggen, men ibland så behövs det inte mycket för att de ska bli ...

Av Cattis - Lördag 10 feb 12:55

  Hallå alla mina kära läsare Nu kommer här ett färskt litet inlägg      Hoppas att allt är bra med er Med mig är det toppen idag   Känner mig utvilad och piggelin idag      Har haft ett tag nu där min sömn har gått upp o ner och...

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards