ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 12 mars 2015

Av Cattis - 12 mars 2015 14:24

Idag så har de vare en riktigt härlig dag, trotts att min hälsena gör ont och som mest när jag suttit stilla ett tag, o sen ska upp o röra på mig.

 

 

Men men skit samma det är inte första gången som jag får ont i hälsenan o säkert inte den sista så de e bare o sluta upp o klaga o smörja med kamfersalva och stretcha ordentligt...

 

Men iaf när jag var in på Domus en sväng imorse för att jag va tvungen o käpa mig en matlåda för som vanligt när de gäller mig så kommer jag på saker att göra när det är för sent så jag bidde utan matlåda för jag glömde koka spagetti imorse innan jag gick till jobbet... men iaf så fick jag ju en kort stund o kolla mailen o där hade jag fått ett mail om jag fått en kommentar på min blogg... o nyfiken som jag är så gick jag in en snabbis via appen o kolla..

 

Då hade jag fått en jätte fin kommentar från Alvis, en kommentar som verkligen gjorde min dag   

 

 


 

 

Annars så började dagen på jobbet nästan som vanligt.... jag var ju tvungen o berätta för personalen inne på dagcenter om den fina kommentaren som jag fick... o sen så fastnade jag inne i Eira o Camillas grupp o surrade en stund (brukar ha en tendens att alltid fastna där en stund   )

 

Sedan var det dags för morronfika o sedan så drog jag, Inger (våran gruppledare) och Lisbeth in på Birsta och handlade en födelsedagspresent till en kompis i gruppen som fyller år på lördag men som vi ska fira imorron till 2 fikat   

 

När vi kom tbx på jobbet så var det bara att värma maten för idag så gick vi ½ dag för personalen skulle ha APT (arbetsplatsträff).

 

 

O nu är det dags o fixa min midda för om ca 1 timme o 15 min så ska jag stå ute vid vägen för då är det dags att fara iväg på Keramikkursen.. ikväll är det gång 3/5.... ikväll tänkte jag försöka ge mig på en sådan:

 

 

 

 

 

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards