ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 18 februari 2015

Av Cattis - 18 februari 2015 10:04

Idag så ska jag in på Birsta med bästa Rebecka.

 

Jag ska först och främst kolla efter ett par nya skor, först hade jag tänkt mig o kolla efter mera brallor men kom fram till att jag är i större behov av nya skor just nu, dom skor som jag har är ganska så döa om man säger så, hälen har jag tejpat med sivertejp för att jag inte ska få skoskav o sen har skorna spruckit på sidan oxå så är det regnigt ute så blir jag ganska så blöt om fötterna.

 

Efter ha sprungit eller snarare promenerat runt inne på Birsta city så ska vi in på Copp och handla lite inför kalaset jag ska ha på lördag, så imorron och på fredag efter jobbet så är det ingen rast o ingen ro utan då ska jag stå o gno hehe nää vars men jag ska ta och baka så jag har något att bjuda mina gäster på.   

 

Igår kväll efter att ha kollat på Mordet på 3:an så låg jag en stund med min surfplatta och letade lite recept på gluten & laktosfria kakor, för en tjej som ska komma på lördag är nämligen både laktos & gluten intolerant så för lilla mig så blir det en utmaning.

 

Men då när vi skulle baka på jobbet o bju på till en tjej så fick jag ringa till min bästa kompis Carro och fråga om råd för jag hade inte en aning om vad man köpte för mjöl då när man är gluten intolerant, men då hade jag sådan tur att hon visste.

 

 

Så ett tips för er där som ska pröva på eller något så är det detta mjöl som ni kan köpa:

 


 

Vill ni ha olika recept på gluten & laktosfritt så kan ni kolla in DENNA sida

 

 

Vad jag ska baka få ni veta kanske på lördag eller på söndag   

 

 

Nää, nu e de nog dags o äta lite frukost så jag hinner med mig innan det är dags o gå iväg till bussen. Rebecka o jag ska mötas inne på Birsta City sen   

 

 

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards