ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 3 februari 2015

Av Cattis - 3 februari 2015 17:04

Idag så fick vi en ny personal, en tjej som ska jobba inne hos istället för Harriet, som tyvärr fick sluta pga allergi.

 

Det är såklart jätte tomt utan Harriet hos oss men den nya tjejen som började hos oss är en riktigt trevlig en och lätt och prata med, mm

Men lite tycker jag synd om henne komma på en ny arbetsplats och så bli matad med massor av info på en gång så ikväll lär hon nog va ganska så trött i huvudet hehe.

 

Nytt jobb,  massor av info, massor av nya intryck mm, ja ni kan ju själva tänka er hur de kan vara.   

Men om några veckor så har hon komme in i rutinerna någerlunda så allt känns lättare men ändå så kändes de som om hon trivdess bra i våran grupp, men så måste ja ju bara säga de att vi är ju duktiga på att ta hand om dom nya som kommer till oss.   

 

 

 

Annars så har dagen vare lugn på jobbet, det var våran tur att ta hand om disken efter lunchen som varje tisdag, med de va ju gjort på ett kick när vi alla hjälps åt.

Före och efter lunchen så satt jag o flätade mattraser igen till beställningar på grytunderlägg eller vad de nu vi kallar dom för    o de gick ju ganska så bra, de enda är att jag sitter som en kråka så jag får ju ont i ryggen efter ett tag, men då e de bara o oausa det hela o sträcka på sig.

 

Imorron så har jag "Hemmadag" så då är jag ledig från jobbet och ska städa min lgh och de tycker jag är riktigt skönt o få göra de såhär mitt i veckan, för annars så har de blive på lördag eller söndag i den mån jag haft ork till det, för när helgen väl kommer så brukar jag va väldigt trött eftersom jag håller igång så pass mkt under veckan.

 

 

Nää, nu ska jag äta lite midda innan det är dags o dra iväg på träning, ikväll är det Vattengympa på schemat o de e superkul tycker jag   

 

 

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards