ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 5 april 2014

Av Cattis - 5 april 2014 15:30

Idag var det egentligen meningen att Lina, Carro, jag o några till skulle på laserhallen men de bidde inte så, utan istället så blev jag medbjuden på Allstar ikväll, de ska bli superkul för jag har inte vare där nån gång.

 

 

Hmm, vet inte vad mer jag ska skriva för just nu känns de bara så tomt i huvudet o jag finner inga ord inte mer än att jag längtar tills ikväll..

Först när jag fick veta att de inte skulle bli något på laserhallen ikväll så blev ja lite besviken men då kom min älskade vän med en liten inbjudan att haka på till Allstar istället o först så var ja tveksam men efter att ha kollat på filmen "Christine" en film baserad på boken med samma namn av Stephen King.... så bestämde jag mig för att va f*n varför ska ja inte haka på med ut för hemresan blir inget problem för jag har ju färdtjänst så de e ju bara att jag bokar den till en lagom tid... ibland är de jätte bra att jag har den förmånen att kunna ta färdtjänst när bussarna inte räcker till eller om de blir för krångligt för mig.

 

 

Jag har annars ingen svårighet att kunna ta bussen när jag ska nån stans men de e de där när bussarna inte räcker till eller om ja ska nån stans där jag måste byta buss.... o jag inte vet hur bussarna går så blir jag jätte stressad.

 

Som tex när jag åkte på sjukhuset när jag skulle till tandläkarn så åkte jag alltid färdtjänst för att jag klarar inte av att ta bussen dit för då måste jag byta buss på Navet till en stadsbuss o då går bussen runt halva stan o jag hinner spela upp en hel skräckhistoria i mitt huvud och stressen på hög nivå, så därför är det då lättar att åka direkt från dörr till dörr.

Och när jag har vare på dans så har jag alltid åkt färdtjänst hem ja alla utom en gång för då åkte ja med Carro både dit o hem.

 

 

 

Här är en låt från Elisa Lindström´s första soloskiva

 




Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards