ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 24 juli 2014

Av Cattis - 24 juli 2014 21:32

Nu så har vi haft riktig tropsk värme över 45°C på balkongen i solen. Så vad har systeryster, Stephanie o jag hittat på i denna hetta jo för 2 dagar sedan så var vi på Vivstavarstjärn och badade o de va riktigt skönt de ja förutom att ja nästan höll på o somna i solen så jag lyckadess bränna mig ganska så bra på ryggen mindre lyckat då men men jag har ju en sån go syrra att hon hjälper mig o smörja in min rygg för nu kliar det som en jag vet inte vad, och det gör mig galen.

 

 

Igår så var vi bara hemma och tog de lilla lugna, syrran bakade lite granna o jag städadade lägenheten lite granna för vi hade fått in så mkt sand från när vi var på Tjärn och badade.

Idag så besökte vi loppisen (Fyndexpo) uppe i Sörberge men de va inte möe o hänga i julgran, syrran köpte några badleksaker till sin jänta o så köpte jag ett halsband till jänta..... Efter de så fick jag en liten snilleblixt att ja vi skulle gå köpa mjukglass så sågt o gjort men de blev en kladdig historia för glassen smälte så fort i denna hetta...men kul hade vi iaf.

 

 

När vi kom hem så började jag med maten, jag stekte pannkakor till oss o efter maten så väntade vi bara ut tvättmaskinen sen så gick vi iväg på lekparken på dagiset för o leka lite med jänta så hon fick busa av sig ordenkligt innan vi gick hem.

 

O nu så har hon duschat/badat så hon är ren o fin o nerbäddad nu...så syrran håller på o natta henne. =)

 

Några bilder från veckan finns på Instagram o titta på, orkar inte lägga upp dom här....

Antingen så kollar ni in min Instagram via ikonen här nedanför eller så kollar ni via mobilen "Muppmupp85"

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 



Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards