ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 8 juli 2014

Av Cattis - 8 juli 2014 12:19

Nu har ja vare hemma hos mamma i Valdemarsvik sen i fredags och det har hänt lite smått o gott sen ja kom ner hit. I lördags så var jag, mamma, storebrorsan o hans dotter nere på Karnebåtfestivalen och det var riktigt mysigt de men varmt så in i norden, men jag klagar inte för nu när sommaren äntligen har hittat hem   

 

 

Det vi gjorde var att åka karrusell, o så försökte jag vinna lite choklad men de gick åt pipsvängen, o sen så gick vi runt o kollade på vad som fanns i dom olika stonden men de va inte möe o hänga i julgran, MEN sen vid 4 tiden så kom karnevalståget o de va riktigt mäktigt, de va mkt mer än vad de brukar vara. Sen på kvällen så grillade vi o hade de almänt mysigt.

 

 

Igår så var jag o lillbrorsan först ute på en gå/springrunda o de va super jobbigt för dels så va de varmt o dels så e ju inte min kondition på topp tyvärr, på kvällen sen så lurade jag med lillbrorsan på en promenad först upp på Lejonberget på utsiktsplatsen o de va riktigt mysigt sen så gick vi rundan runt Lejonberget men de va ganska så jobbigt för de va ganska så mkt mygg o flugor så jag tror vi gjorde av med dubbelt så mkt kalorier som stog i appen som jag hade startat för vi fäktades ganska så mkt med bygg o fluhorna farmför allt för dom ska ju hela tiden surra runt örona o de e ju skitjobbigt rent ut sagt.

 

 

Från det vi startatde hemma o tills det vi kom hem så hade vi fått många fnatt på flugorna o myggen o så ont i fötterna till tusen, men de blev en promenad på 2 timmar. Så inatt har man sove riktigt gott trotts värmen. 

 

 

Idag så ska vi cykla till Gusum om inget annat händer.

Det är 1 mil till Gusum från Valdemarsvik så de tar en stund o cykla o sen så tänkte ja de att vi skulle besöka olika platser i Gusum för att väcka gamla minnen från den tiden vi bodde där. Björnvägen där vi bodde en gång i tiden står nu helt öde utan något hus kvar på den gatan tyvärr för det är en underbar plats att bo på... men tyvärr så gick föreningen i KK o ingen ville köpa husen där dom stog så husen flyttade till andra ställen, huset som vi bodde i tror ja flyttade till Linköping om ja inte minns helt fel.

 

 

                                               

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards