ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 4 maj 2015

Av Cattis - 4 maj 2015 12:37

Så vad har hänt sen sist jag bloggade?

Jo, mamma, syrran, syrrans kille & deras jänta har vare på snabb vesit, alltså dom stannade bara i 2 dagar.

 

 

I onsdags så började dagen med att jag städade hela lägenheten som jag ska göra när jag har min hemmadag på onsdagarna.

 

Sen så drog jag iväg en sväng med Rebecka min kontaktkompis, det var meningen att vi skulle ha tagit en fika på Gräddhyllan men då var det stängt så då drog vi iväg till Alnön till ett fik där... o det fiket ligger i en gammal skola.  

 

 

Men iaf när jag kom hem igen så hade syrran o hennes kille drage upp till Östersund för att hämta en bil som dom köpt så mamma var barnvakt åt Stephanie... så då var de bara att fixa ite midda o sen dra iväg på träning för jag hade ingen lust att missa den nest sista gången på denna termin.

 

 

Men iaf när jag kom hem så var det bara att roa lilla Stephanie lite till innan det var dags för henne att sova.

 

Syrran o Flinta (hennes kille) kom hem till mig var klockan närmare 11 på kvällen... då sussade deras jänsta så sött på sin lilla säng som vi fixat till henne.

 

 

På torsdagen sen så jobbade jag bara ½ dag o sen så hämtade dom upp mig på byn så då drog vi iväg till Skönsberg o på Eriks Hjälpen.. o där så prövade jag en massa kläder men kom bara därifrån med ett par byxor som passar till sen när det bir lite varmare ute...

 

Sen så drog vi vidare till Birsta och Myrorna där men där hittade inte jag något som jag ville ha, o efter de så blev det Eriks Hjälpen här i Timrå o där köpte jag en vattenkokare då min förra dog för ett tag sedan.

 

 

På fredagen sen var det dags för dom att åka hem   

Det blev så himla tomt här hemma utan dom.

 

 

Så resten av helgen har jag mest tage det lilla lugna o så började min arbetsvecka igår med ett pass på Korpens Gå Bingo o där hade jag lite tur för jag vann 25kr på min lott.

 

På kvällen sen så spelade jag o gubben vanlig Bingo Lotto o där hade han tur i oturen att han vann 100kr så då fick vi tbx pengarna för lotterna   

 

 

O idag så fick jag min biljett till Storseansen med Terry Evans i Skönsberg och jag längtar som bara den för detta är min första gång som jag ska gå på en storseans så jag tycker detta ska bli jätte spännande.

 

 

 

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 


Image and video hosting by TinyPic

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards