ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 27 september 2013

Av Cattis - 27 september 2013 19:21

Idag hade jag sådan tur att jag fick följa med några av mina arbetskamrater till simhallen. Väl där så simade jag 21 längder innan det var dags att kliva upp o sätta sig i bubbelpolen en stund innan det var dags för dusch och lite bastu.

Så jag ska verkligen inte klaga på min förmiddag idag.

 

 

Eller jag ska inte klaga överhuvudtaget för hela dagen har vare toppen, förutom att jag blev så trött efter badet att ja skulle behövt att sova en stund hihi.

Efter lunchen så hjälpte jag Inger (våran gruppledare) att byta bokhylla inne på vårat kontor, när vi var klara med det så var de dags för fika och lite läsning av repotage som dom andra klippt ut ur Sundsvalls tidning medans några av oss var och bada.

 

 

Imorron blir de en toppen kväll för då ska jag och en kompis gå på Aveny och lyssna på när mitt Favorit dansband  och vänner "Titanix" spelar.

Titanix kommer från mina hemtrakter "Valdemarsvik" dom kom 2:a i Dansbandskampen 2009, det var då som jag fick veta att lilla byhålan "Vika" (Valdemarsvik) hade ett eget dansband som dessutom var toppen. Men jag la inte så mkt intresse i de just då iaf, varför vet ja inte, men de va inte förrens min kompis/arbetskompis Jossan frågade mig om jag ville följa med på Bergeforsparken här i Timrå som jag verkligen la märke till dom och började gilla dom på riktigt.


Och nu för tiden så går jag alltid på deras spelning när dom är i närheten av där jag är.   

 

 


Här kommer ett bildspel som jag säkert lagt upp här på bloggen förut om jag gjort det så blir det en liten påminnelse. Men iaf så är det jag som gjort bildspelet med alla bilder som jag knäpt på Titanix när jag har vare och lyssnat på dom. =)

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 


Dagen · Dans

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards