ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 16 september 2013

Av Cattis - 16 september 2013 20:46

Idag så började dagen med att jag hällre hade velat lega kvar i sängen en eller par timmar till för ja va så himla trött, men men de va bara o ta tjuren i horna och dra sig upp ur bingen hur trött ja än var.

Men men de blev ju lättare ju längre jag var uppe ur sängen.

 

 

O så har de va ju vare så fint regnväder hela dagen, men jag har haft turen att slippa det värsta regnet då jag har vare innomhus.

 

När ja kom hem idag så gjorde ja inte så mkt utan tog de ganska så lungt för jag skulle iväg med bussen in till stan för att möta upp Erica min kontaktperson.

 

Sagt o gjort vi möttes upp på Navet (busstationen) och så gjick vi bort till Kulturmagasinet och kollade på olika utställningar, det va faktiskt riktigt kul och intressant.

 

Efter de så gick vi på Donken (Mc Donalds) och käkade innan vi gick in på Galleria In och strosade lite, jag hade sån tur att jag fick tag i ett jätte snyggt cerise / Mörk rosa linne på H&M och efter de så gick vi omkring lite innan vi landa inne på Cubus, jag hade först inga som hälst planer på att ja skulle handla någe där, då jag mer än sällan hittar någe som passar min fluffiga kropp, men idag hade jag rena bonturen så jag sprang på ett par träningsbyxor för ½ priset så alltså jag gav bara 99kr för byxorna så allt som allt 149kr och bara byxorna i vanliga fall kostar 200kr...

 

 

Så vad jag har lärt mig av detta är att det lönar sig att vänta ibland med att göra sina köp. =)

 

 

Nä nu ska jag strax ta o lägga mig på soffan och kolla på "Det okända" på 7an. Imorron är det kanske en stor dag, för jag ska dra lite tidigare från barnkyrkan för jag ska till sjukhuset på käkkirurgen och vem vet jag kanske kommer hem med en ny tand eller bryggan som dom surrat om att ja skulle få.

 

 

Så jag har inte en aning om om de blir nån träning imorron kväll eller inte, men känner jag mig själv rätt så blir de nog träning om ja inte har allt för ont eller om tandis säger något speciellt.

 

En låt av mitt favorit dansband =)

 

 

 

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards