ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 31 augusti 2013

Av Cattis - 31 augusti 2013 10:03

Lördag morron o jag e uppe ganska så tidigt, fick sova fram till 08.45 hade vare skönt om ja kunde sova typ till 09.30 iaf men men min kropp tyckte väl att ja hade sove färdigt.

Sen ja kom upp ur sängen har ja inte gjort mycke mer än o sutte vid datorn och smurfat lite inne på smurfarna (ett spel för den som undrar) inne på facebook... både min storebror och mamma har tjatat på mig att ja skulle gå med och börja spela Smurfarna men ja som har satt mig på tvären hela tiden bara för att ja hade ingen lust och börja spela nå mer spel på facebook.... men iaf så gav ja med mig o sa att ja kan väl gå in där och iaf starta upp men att ja tänker inte sitta där som ett fån...

 

 

För ja vet ju att ja tröttnade ju på Farmville efter att ha spelat de ganska länge och tyckte ju de va super kul i början, men nu när jag börjat och spela Smurfarna så e de ju inte alls som Farmville utan detta e roligare och man får uppdrag att göra och så ska man rädda sina kamrater som har blivigt färtrollade av Gargamel.

Jag kan ju säja de att jag e fast hehe

 

 

 

I går så fick jag veta att en barndomskompis mamma har gott bort =(

Det var inte så länge sen som ja träffade min barndomskompis mamma när jag var i min hem stad eller va man ska kalla byhålan Valdemarsvik för =P

 

Det kom som en chock för då när jag träffade henne sist så mådde hon bra och de va som om vi hade sätts igår fast de var flera år emellan, för tyvärr så är ja inte med min barndomskompis längre utan vi har lite sporadisk kontakt emellanåt, inte för att vi inte tycker om vranadra eller nå sånt utan vi har typ bara glidigt ifrån varandra och har lite sporadisk kontakt som sagt.

 

 

Och igår så var det även min älskade svärmors födelsedag, hon skulle ha fyllt 74år om hon fått leva. <3

Min svärmor var en underbar människa och jag saknar henne jätte mkt.

 

 

 

Nä nog om tråkigheter....

 

Vill tänka possetivt och på allt kul som händer runt omkring mig.

 

Som nu e de ju bara 2 dagar kvar sen börjar gympan igen, som jag har längtat. Jag älskar verkligen passen som ja går på, för ja känner mig som en helt ny människa efteråt och jag känner att mkt av min rastlöshet försvinner i min kropp.

 

Sen e de bara mina extra kilon som ska försvinna...

Många pratar om denna 5/2 dieten men det är inget som ja känner själv att ja skulle vilja pröva på nog för att den verkar effektiv men nja, då tror ja hällre på bra motion och sen tänka på vad och hur mkt man äter.

 

Man ska ju tex inte stoppa i sig en fläskig pizza o sen slänga sig på soffan o tro att de inte gör något. Sj vet ja inte vad ja tänkte på för en ca 6år sedan då jag stoppade i mig för mkt av allt.

 

Som mest har jag vägt 105kg men där nån stans så bestämde ja mig att jag vill inte väga så mkt och så en dag på jobbet så sa jag och ena våran gruppledare att vi skulle lägga gosaker och massa annat onyttigt o gott på hyllan i veckodagarna, hon kunde inte hålla de men jag däremot har lyckats väldigt bra, för det var starten till en liten viktminskining + att ja känner att ja mår bra av de. I dagens läge så väger ja ca 94kg, jag försöker gå ner men de e inte det lättaste...

 

 

Men jag ska pröva en sak från o med nästa löning, o så hoppas ja på att de kommer att hjälpa mig o gå ner lite i vikt och få mig att få en liten tankeställare... Jag tänker inte avslöja vad det är jag ska göra för jag vill testa först o se om de kan ge mig en kick start...

 

Träningen är de inget fel på för jag kommer ju som sagt att köra igång igen med Korpens träning nu när det startar på måndag.

 

Så då blir de träning måndag, tisdag och onsdag... funderar på om ja ska pröva på det nya passet som kommer nu: EFIT / Effektiv intensiv träning

som kommer att va jämna veckor kl.18.00 på Böle skola

Men ja har inte riktigt bestämt mig än om ja ska gå eller inte, för de e ju inte bra o träna för mkt eller för lite utan det ska va så att man mår bra o sen så behöver ju kroppen även få vila lite granna emellan.

 

 

O ja vet av egen erfarenhet va som händer om man inte tar de lilla lugna, jag har problem med mina hälsenor (även om det har blive bättre med gjutna sulor) o sen så fick ja en inflamation i vänsterarmen i muskelfästena, de va inte det roligaste men som tur va så läkte de ju på ca 4a veckor.

 

 

 

Nä nu ska jag ta o käka lite frulle o sen kanske ta itu men lägenheten för de ser ju ut som 7 svåra år och 1 nödår här.

De blir så när man haft sin syster och hennes dotter här i 2 månader. ;)

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 

 

 


 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards