ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 20 augusti 2013

Av Cattis - 20 augusti 2013 15:47

Har väl inte så mkt o skriva om idag eftersom det inte har hänt allt för mkt.

 

Vaknade av brorsans klocka imorse (som alltid) men eftersom ja sover i hans rum så måste jag hjälpa honom o komma upp ur sängen eftersom han är så mkorrontrött o så har han ju hur många alarm som hälst men ändå så händer det att han kommer för sent till bussen.

 

Min bror går andra året nu på IM och för den som inte vet vad det är så är det det forna IV alltså inviduella programmet.

 

Magnus går Nyströmska skolan i Söderköping.

 

Marcus har i omgångar blivigt filmad angående att skolan inte ger honom någon hjälp alls trotts att han så gärna vill gå gymnasiet men skolan strular med både det ena och det andra.

Nästa år nån gång så ska programmet sändas på teven om hr han och även många andra ungdommar som blivigt svikna av skolan när hjälpen vare som störst.

 

 

 

Men iaf till det onödiga vetande är att jag efter att min bror kom iväg iäg till skolan så somnade ja om men vaknade igen 08.30 o kunde inte somna om. =(

Efter de så har jag och storebrorsan vare med mammas katt Eddie till vet för att han ska kastreras, så han ska bli en Edda nu hehe.

 

Sen vi kom hem så har ja inte gjort någe speciellt förutom att jag sutte vid datorn o slöat, o så har jag snackat med en kompis på fejjan om att vi kanske ska ses imorron.

 

 

På fredag så ska familjen hem till Syrran och hennes familj och fira älskade lilla Stephanie som fyllt 2år och på lördag så ska vi fria våran älskade morfar som fyller 83år.

 

 

Annars så blir det en lugn dag, kanske ska få arslet ur vagnen o ringa min farbror o se om ja kan komma och hälsa på honom om jag har tillräckligt med pengar på mitt busskort.

 

 

Nä nu har ja inge mer o skriva om i detta tillfälle. ;)

 

Jo besök gärna dessa bloggar

 

Det är 2 underbara vänner till min som oxå bloggar.

 

 

Klicka HÄR för att besöka Sussies blogg

 

Klicka HÄR för att besöka Jossans blogg

 

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards