ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Direktlänk till inlägg 9 juli 2022

God morgon världen

Av Cattis - 9 juli 2022 10:25


Halloj mina kära läsare, hoppas allt är bra med er.

Själv är jag väldigt seg och har typ en storlek för liten på badmössan haha, nä men skämt å sido det spänner lite i huvudet idag för att dels så är det ju såååå underbart väder ute, regnet bara öser ner och jag var ut med brudarna igår.

 

Vi började på Thaifestivalen inne i Sundsvall och så tog vi ett par Cider/Öl och sen blev det någon jätte stark Thai mat, det var nudlar som lite väl överkryddade, friterad kyckling, vårrulle och någon gryta.

Det sved gott runt munnen efter att ha ätit det där.

 

Till efterrätt så blev det Churros med mjukglass och nutella, perfekt för mig som är diabetiker men det brydde jag mig inte ett dugg om.

Jag glömde till och med att ta med en Metformin tablett när jag gick hemmifrån för det var så mycket annat som snurrade i mitt huvud  .

 

 

Det var första gången som jag var ute med dessa härliga brudar på sådant event, en av tjejerna kan man säga att jag precis lärt känna och den andra hon har jag varit vän med i några år nu.

Men vi hade superkul ihop alla 3.

 

 

Efter Thaifestivalen så gick vi vidare in emot stan (Sundsvall) och hamnade av en ren slump på The Bishops Arms.

Där blev det några Cider/Öl igen, jag var inte full eller så när jag kom hem men lite smått berusad, när jag klev av bussen så fick jag värlsens hicka som inte alls ville ge med sig förrens jag kom hem typ.

 

Jag var hemma runt 00.50 eller något sådant är inte helt 100 på tiden men spela roll egentligen jag hade en supertrevlig dag/kväll med brudarna som bjöd på mycket gratt och tokigheter.

 

Det värsta var att jag vaknade vid 5 tiden imorse av att jag drömde om dessa äkliga stora spindlarna, tycker inte alls om dom och ännu mindre när dom jävlarna hemsöker mina drömmar, för det tog en stund innan jag fick bort bilden ur huvudet så jag kunde få somna om, tycker det är lite väl tidigt att kliva upp klockan 5 på morgonen när man har semester  .

 

 

Synd bara att regnet slår som spön i backen idag för jag skulle behöva ta mig bort på Apoteket och hämta min medecin som kommit, men mmen de e väl bara att ta tjuren vid horna och ta på sig regnjacka och ta paraplyet och så knalla bort.

 

Jag har ca 2,5km bort till byn så det är inte jätte långt men det känns längre när det är sådant tråkigt väder.

 

 

 

Nä, nu är det dags att fixa lite frukost o sen se vad man kan hitta på för kul av denna dag  

 

 


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cattis - Fredag 19 april 18:50

    Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er Med mig är det bare bra.     Det har visst gått en hel månad sen jag bloggade      Men jag kan lugna er mina kära läsare att det har inte hänt allt för mycket i mitt liv uta...

Av Cattis - Tisdag 19 mars 11:46

  Hallå alla mina kära läsare hoppas allt är bra med er, med mig är det bra men min tinitus i mitt vänstra öra har inte varit någe snäll med mig ett par nätter nu men i natt så var den värre än värst vilket har varit jätte jobbigt för den har ...

Av Cattis - Söndag 25 feb 13:22

    Hallå alla mina kära läsare Hoppas att allt är bra med er.   Med mig är de bare bra lite trött men de e ju typ standard       Igår så hade jag några vänner på besök som firade mig i efterskott, jag fyllde år på alla    dag men ...

Av Cattis - Tisdag 20 feb 10:23

  Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er.   Förtom att min rygg börjat bårka med mig så är de bare bra.     Har inte gjort något särskillt för att trigga ryggen, men ibland så behövs det inte mycket för att de ska bli ...

Av Cattis - Lördag 10 feb 12:55

  Hallå alla mina kära läsare Nu kommer här ett färskt litet inlägg      Hoppas att allt är bra med er Med mig är det toppen idag   Känner mig utvilad och piggelin idag      Har haft ett tag nu där min sömn har gått upp o ner och...

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards