ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 25 juli 2022

Av Cattis - 25 juli 2022 15:14


Hallå alla mina kära läsare, hoppas ni har det bra Det har jag.

Jag har nu 2 veckor kvar på min sköna semester, och kanske blir det en tur till Kovland och hälsa på en av mina fina arbetskamrater och en tur till Lögdö för att hälsa på en annan av mina fina arbetskamrater någon dag innan semestern tar slut.

 

Tycker tiden har gått så fort, jag har redan haft 4 veckors semester.

Visst har jag hunnit med att umgås en hel del med gubben och vänner men jag tycker tiden har ju bara sprungit iväg.

 

För ett par dagar sedan så skulle gubben gå ner till sin kompis och surra och elda lite i eldstaden som dom byggt ute, själv hade jag tänkt att bara var hemma och dricka lite vin och äta glass och se på film eller serie, men hann inte vara hemma särskilt länge efter att gubben hade gått iväg för hans kompis o frugan ville att jag med skulle komma ner, så sagt och gjort det var bara att klä på sig alltså hoppa ur myskläderna och ta på sig oömma kläder och ta med flarran o gå ner.

 

 

Det blev en riktigt mysig kväll, jag och gubben gick hem nån gång vid halv 2 tiden på natten. När jag kom hem så blev det en dusch för jag tyckte att jag lukta så mycket rök o sen var det bara att dejta tandborsten innan man decka i sängen med huvudet på kudden.

 

 

Den natten fick jag 2h och 44 min djupsömn, normalt brukar jag max ha 55 min djupsömn, men tyvärr så gjorde det att jag var såååå trött hela dagen istället. Om du undrar hur jag vet att jag hade så mycket djupsömn så mäter jag min sömn med min Samsung galaxy active smartwatch.

 

Igår så var det varmt och  igen så då tog jag mig en tur på cykel till Lögdösjön och badade, det var ganska kallt innan man vl kom i men sen var det riktigt skönt, så jag passade på att simma några längder, vet ej hur långa dom var för det är ju ingen basäng så det är ju inte utmätt o sen var det ju annat folk där som jag fick ta hänsyn till , inte mig emot för jag tycker egentligen inte om att bada ensam.

När jag simmade där så höll jag mig alltid där jag kunde bottna eftersom jag dels inte hade något sällskap med mig och dels för att jag inte känner till sjön så väl, har badat där en gång tidigare men det är många år sedan. Jag är en bra simmare men tycker inte om att hålla mig där jag inte kan bottna när jag inte har sällskap med mig iafll man skulle bli trött eller något skulle hända.

 

 

Idag däremot så har jag inte gjort nåot vettigt eller jo jag startade tvättmaskin för en stund sedan, men mina planer för dagen är att bara chilla och inte göra speciellt mycket.

 

 


 

 

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards