ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 24 juni 2018

Av Cattis - 24 juni 2018 12:29

 

 

 

 

För en vecka sen när jag uppdaterade bloggen så skrev jag att det var lite si o så med min älskade mamma.

 

Nu kan jag meddela att min älskade mamma har somnat in, hon lämnade ett stort tomrum i många av oss, vänner, familj, släkten, arbetskamrater, Ja alla som kände min kära mamma     

 

 

Jag önskar att hon fått en chans att få fajtas mot den jäveln, med hjälp av cellgifter eller varför inte bromsmedicin.

Allt har gått så fort i denna hemska sjukdom, från det hon började få problem med magen tills det att hon somnade in har gått på ca 7 månader.

 

 


Nu slipper hon ta en massa piller som hon egentligen inte ville ha, hon slipper ha ont, nu hon dansar runt bland molnen tillsammans med övrig släkt som lämnat jordelivet.

 

 

Och så tror jag att hon har fullt upp där uppe med, att surra massa skit med släkten, och framför allt lära upp dom på Skip-Bo, Det var nämligen ett av mammas favorit kortspel   






 

 

Cancer är som en alien, den kommer in i kroppen på något sätt, växer och oftast så förökar den sig, många har turen att så fajtas mot den hemska alien, många vinner men tyvärr långt ifrån alla.

 

 

Vi har lyckats att besegra så många sjukdomar genom tiderna, men just denna hemska sjukdom ploppar upp som svampar ut gjorden och är hur svår som helst att besegra, ibland när många fått fajtas mot denna alien och besegrat den, hinner bara få känna på friheten så får dom ett slag i magen av att den kommit tillbaka och förökat sig, eller kommit tillbaka och är ännu mer aggressiv.

 

 

Många vinner även över denna alien och får känna på friheten resten av sitt liv, den kommer inte tillbaka, jag önskar bara att ingen fick denna hemska sjukdom eller alien som jag kallar den, just bara för att den lever sitt eget liv i kroppen på personen i fråga, ställer till med en massa problem och tyvärr är det alldeles för många som förlorar kampen mot den.

 

 

 

 

Forskingen går frammåt, många besegrar denna alien men som sagt alldeles för många får den, alldeles för många dör av den.

 

Både barn, ungdommar, vuxna och gamla.

 

 

 

 

 

Vill du vara med och hjälpa till att besegra denna hemska sjukdom skänk en slant till cancerforskningen.

 

  PG:                 BG:
901986-0            901-9514

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards