ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 18 augusti 2014

Av Cattis - 18 augusti 2014 12:15

Denna film har ja sätt många gånger och jag älskar den verkligen

 

 


 

Handling:

 

Bästa Lilla Horhuset i Texas beskriver i medryckande sång och dans en ny Texas-legend, som nu går upp jämsides med Alamo som en historisk händelse odödliggjord i berättelser, musik, böcker, teater och film. Slutet på verklighetens Chicken Ranch inspirerade det musikaliska teaterstycket, och i filmversionen ser vi stjärnor som Burt Reynolds som Sheriff Ed Earl Dodd och Dolly Parton som Miss Mona, innehavaren av Chicken Ranch. De två går samman inte bara i kärlek utan även för att slåss mot tv-mannen från storstaden, Melvin P. Thorpe (Dom DeLuise), som försöker få Chicken Ranch till en allmän skandal, och på så sätt stänga stället.

 

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 


Av Cattis - 18 augusti 2014 11:45

Denna helg blev lite annurlunda än vad som var tänkt.

 

För i lördags så började dagen som planerat att syrran o jag gick upp till Sörberge för o kolla in Sörberge dagen o de va inte möe o hänga i julgran men Stephanie syrrans jänta blev ju överlycklig när hon fick hoppa i hoppborgen. Sen så var de lite uppträdande o sen innan godisregnet så fick barnen vara med o leka lite   

På kvällen sen så satt gubben, jag o syrran o kollade på först en film o så va inte klockan så mkt så vi besämde oss för o kolla på en film till o vid ca 11, halv 12 på natten så ringde de på dörren o först en gång o vi trodde de va busringning igen för vi väntade ju inget besök o när det ringde för andra gången på dörren så blev vi alla riktigt sura för lillfisen sov ju o vi ville ju hälst inte att hon skulle bli väkt så gubben kollade i köksfönstret o såg att de stog nån utanför

 

så han arg o sur gick ner o öppnade dörren för o ge dom/den en utskällning så fick vi en chock när vi såg vem de va som stog utanför dörren. De va nämligen min kära mamma, lillebror o Flinta syrrans kille som stog utanför. 

 

Självklart blev ju ju glada när vi väl fatta att de va dom som hade komme på besök utan att vi visste något men samtidigt så blev ju lite sura på dom för att dom inte kunnat skicka ett sketet sms typ att dom var utanför eller kolla ut o du får en överaskning.

Vi tänkte ju mest på lillfisen så inte hon skulle vakna för då skulle vi ha fått ett H-vete o få henne o somna igen MEN vi hade en välldans tur att hon inte vaknade.

 

Igår så fick dom lov att följa med på tårtkalaset på Sörberge församlingshem, dom hade bjudit in allmänheten att fira dom som fyllt 70,75,80 och 85.

 

O de blev en liten hitt hos hela familjen när vi väl kom dit, för först o främst så var de ju gudstjänst o de e ju inte så intressant för nån av oss eftersom vi inte är troende men va gör de vi fick ju gratis fika o så fick vi ju träffa några av mina vänner   

 

Vid 5 tiden sen på kvällen så åkte dom hem eftersom det är jobb/skola för dom alla o även jobb för min del. 

 

Idag efter jobbet så ska jag, syrran o lillfisen in på Birsta i vårat fina regnväder hihi

Men vi ska först på Drakborgen en stund o sen så ska vi gå handla hem lite mat o annat.

 

 

 

Ha de gött

 

På återseende

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards