ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 3 augusti 2014

Av Cattis - 3 augusti 2014 13:23

Idag är de en sån dag som känns pest o pina, dels för att imorron så ska man återgå till det "normala" livet och alla dessa rutiner som man slängt åt skogen nu under semestern. Syrran o hennes jänta är fortfarande kvar hos mig men syrran känner som ja att denna dag är en sådan dag man bara vill krypa under täcket o längta tills en annan dag som känns bättre.

 

 

Ingen av oss e på topp humör o de e inte direkt badväder så ingen av oss vill gå til Tjärn o bada. Vi har vare ute i lilla lekparken lite granna o gungat, surrat o lite annat.

 

Dagarna som vare sedan jag bloggat sist så har vi vare på Tjärn och badat ganska mkt o så har vi vare i lekparken på dagiset här i Tallnäs och lekt ganska mkt oxå sen har vi även vare på Vivstavarvsdagen men den tyckte varken syrran eller jag var mkt att hänga i julgran men de bästa var att vi fick sitta i brandbilen lite granna o sen så åkte vi dresin som vi gjort alla andra år.

 

 

Ni får ursäkta att jag har vare så dålig på att blogga nu under sommaren men dels så e de för varmt för o ens tänka på att blogga o sen så händer de lite saker nu o då o sen en jänta på 3år som ska aktiveras under dagarna.

 

O så imorron då e de jobb igen som sagt o de känns pest o pina men ja ska ju bara jobba nu i ca 2 - 3 veckor sen ska jag vara ledig en vecka igen för då ska jag ner till mamma igen, o under den veckan ska jag fira morfar, syrrans jänta,  o så lillebror o så ska jag även försöka hinna med en tur till Gusum igen för en liten foto runda o sen även en tripp till Äggskallebyn (Finspång) för o hälsa på en kompis, ja kanske även hinna med o träffa min kompis Stina som ja brukar umgås med när ja e hos mamma.

 

 

Ja som sagt de e en hel del som ja ska försöka hinna med på den veckan....

Just nu känns allt bara Pest o pina så vi får väl se vad som händer o fötter dels nu när ja kom hem från jobbet om dagarna o sen vad som händer o fötter på jobbet för nu när vi kommer tbx på jobbet så ska vi ha "Sommarkotten" i 2 veckor men mkt hänge ju på vädret me.

 

 

 

 

Ha de gött mina kära läsare

 

På återseende

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards