ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Direktlänk till inlägg 13 mars 2021

10 fakta om mig

Av Cattis - 13 mars 2021 16:10


Blev utmanad av min min vän Jossan att lägga ut 10 fakta om mig själv. 

Du hittar till hennes blogg genom att klicka på hennes namn

 

 

1. Mitt fulla namn är Catrine men har kallats för Cattis av mina vänner sedan småskolan. Jag föddes 14 februari 1985 i Norrköping till min mamma Carola och pappa Martti.

 

 



Här är en bild på mig och min storebror skulle tro att året är 1987.

 

 

2. Mamma hade bestämt att jag egentligen skulle heta Petra men en dag när hon satt på toa så såg hon namnet Katrin på Toarulls hållaren och kunde inte få namnet ur huvudet så då fick jag heta Catrine istället, hon ändrade bara stavningen lite och ingen av mina syskon heter Petra inte ens i andra namn, inte jag heller för den delen.

Vi alla syskon har något namn efter en nära släkting i andra namn.

 

 

 

3. Jag flyttade hemifrån när jag var 20år och bara några månader tidigare tagit studenten. Jag flytta till Timrå till min älskade gubbe som jag var sambo med i 3år innan vi bestämde oss för at bli särbos istället. Lägenheten där jag bor nu är min allra första egna lya och har bott här i snart 12år och är fortfarande tillsammans med samma kille som när jag flyttade till Timrå.

 


 

Här är jag 2005 i Kolmårdens djurpark med klassen några dagar innan studenten.

 

 

 

4. Detta med 10 fakta om mig själv var inte så lätt som man kan tro  

Jag älskar att Träna med Korpen här i Timrå men tyvärr så är det ingen träning just nu pga denna förbannade pandemi som inte vill ge med sig.

 

 

 

5. I dagens läge kan man inte tro att jag har varit en väldigt osäker, tystlåten och blyg person. Visst jag kan vara lite små blyg mot personer i dagens läge som jag inte känner men får jag känna in läget lite så kan det nästan vara svårt att få tyst på mig istället . När jag pratar med mina syskon i telefon så kan det lätt bli ett samtal på upp emot 4 timmar lätt och ledigt.

 

 

 

6. Jag har tyvärr svårt att läsa fysiska böcker för att jag blir så trött efter en kort stund att jag måste lägga mig och vila en stund, men lyssnar jag på en bok eller podd så är det inga problem alls men gör det helst när jag håller på med annat som tillexempel diskar, städar eller promenerar.

 

 

 

7. Jag skaffade min första egna katt när jag och gubben blev särbos. Jag är uppvuxen med både katt och hund.

 

Här är bild på Bosse (hunden). Bosse hade själv lagt sig i min systers säng med tassen på hennes gossedjur. Min Sigge (katten) när han var bebis.

 


 

 

 

 

8. Jag har 3 syskonbarn men inga egna barn, jag har nog med katten 

Nej, jag är inte alls sugen på att skaffa egna barn utan jag lånar hellre mina syskonbarn när jag får chansen 

 

 

 

 

 

9. Jag är specialist på att skuta upp saker att göra till senare för att jag helst önskar att jag hade ett trollspö eller något så jag bara kunde vifta med den så blir sakerna gjorda av sig själva .

 


 

Känner igen mig så väl i denna text och säkert finns det fler som också känner igen sig lika väl.

 

 


 

10. Min dröm är att någon gång i mitt liv flyga till Grekland, Italien och England.

 

Om jag någon gång i mitt liv besöker Grekland så vill jag göra samma resa som i filmen "Min stora feta grekiska semester" just för att jag älskar historia och historiska platser.

 

 

Om jag besöker Italien så vill jag absolut besöka den berömda Fontana di Trevi och Colosseum

 

 

Om jag besöker England så vill jag gå på Madame Tussauds vaxkabinett och Harry Potter - Världen 

 

 

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cattis - Fredag 19 april 18:50

    Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er Med mig är det bare bra.     Det har visst gått en hel månad sen jag bloggade      Men jag kan lugna er mina kära läsare att det har inte hänt allt för mycket i mitt liv uta...

Av Cattis - Tisdag 19 mars 11:46

  Hallå alla mina kära läsare hoppas allt är bra med er, med mig är det bra men min tinitus i mitt vänstra öra har inte varit någe snäll med mig ett par nätter nu men i natt så var den värre än värst vilket har varit jätte jobbigt för den har ...

Av Cattis - Söndag 25 feb 13:22

    Hallå alla mina kära läsare Hoppas att allt är bra med er.   Med mig är de bare bra lite trött men de e ju typ standard       Igår så hade jag några vänner på besök som firade mig i efterskott, jag fyllde år på alla    dag men ...

Av Cattis - Tisdag 20 feb 10:23

  Hallå alla mina kära läsare Hoppas allt är bra med er.   Förtom att min rygg börjat bårka med mig så är de bare bra.     Har inte gjort något särskillt för att trigga ryggen, men ibland så behövs det inte mycket för att de ska bli ...

Av Cattis - Lördag 10 feb 12:55

  Hallå alla mina kära läsare Nu kommer här ett färskt litet inlägg      Hoppas att allt är bra med er Med mig är det toppen idag   Känner mig utvilad och piggelin idag      Har haft ett tag nu där min sömn har gått upp o ner och...

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards