ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 21 maj 2020

Av Cattis - 21 maj 2020 16:04


Som rubriken lyder så fyller min herre och älskade katt 11år idag. Jag kan knappt fatta att han föddes för 11år sedan och vi blev sambos den 16 September 2009, att tiden har gått så fort, tycker att det typ var nyss du var en liten kattunge o så liten o söt nu är du stor och söt   

I skrivande stund så ligger du ihopkurad på soffan bakom mig med min klädhög som huvudkudde   

 


 

 

Så vad har jag gjort för kul sedan jag bloggade sist? Hmm, de var en jäkla bra fråga     , ibland gör jag mycket o ibland ligger jag bara på soffan och kollar på serien Lucifer på Netflix.

 

 

För några dagar sen fick jag ett glädjande samtal från en personal på Dagliga verksamheten, i början på augusti får vi börja jobba igen om allt går som vi vill. Vi har nu varit ofrivilligt lediga från jobbet sedan i början av april, det har varit rätt skönt men oxå väääldigt tråkigt att bara vara hemma, inte få gå till jobbet o göra någon nytta, tyvärr har det resulterat i att man blivit en riktig soffpotatis istället.

 

 

Men ska försöka att ändra på de och ut o gå/cykla/röra på fläsket lite grann än o bara ligga i soffan o kolla på teven. Vikten som typ alla tidningar och reklam tjatar om, bryr jag mig inte så jätte mycket om, ja jag är rund o glad i mina bästa år men jag tycker det är sådan hets om att man ska gå ner i vikt hela tiden så jag tänker mer på alla dessa människor som inte valt att gå upp i vikt pga olika orsaker eller personer som kämpar med att kanske behålla sin vikt eller jobbar på att försöka gå upp i vikt av andra orsaker.. men dom är det ingen som tänker på i alla fall inte i media utan där ska man hela tiden gå ner i vikt på si o så många veckor o bla bla bla..


Jag blir bara så trött på de, det finns ju så mycket annat man kan fokusera på än denna ständiga vikt kamp.

 

 

Ut i friska luften tanka energi från naturen istället men tänk bara på att hålla avstånd med tanke på pandemin men njut av solen och fågelkvitter.

 

Det är något som jag och mina 2 vänner har gjort idag, jag och mina vänner tog en promenad ner till Wifstavavfs kapell och satt och njöt av solen och att fåglarna kvittrade   .

 


 

Våren och sommaren är mina favorit årstider, visst höst och vinter har oxå sin charm där man kan bädda ner sig i soffan med en kopp te/kaffe och tända ljus i rummet.

Men jag är inget stort fan av kyla och mörker på de sättet.

jag älskar när fåglarna kvittrar och solen börjar värma så man slipper klä sig som en michelingubbe    alltså med tjock jacka, långkalsonger, termobyxor eller vad man nu kan tänkas behöva för att inte frysa.

 

 

Vad mer har jag gjort, jo i måndags så kom min kompis Urika till mig o så satt vi ute balkongen och njöt av solen och drack lite kaffe och fikade lite grann, och så surrade vi heeeeel del, ja ni vet ju hur fruntimmer kan vara i sitt esse     

 

 




   




Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards