ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg den 29 april 2020

Av Cattis - 29 april 2020 22:59

Lika trött som jag är på denna Corona är jag på pollen, för de kliar i näsan typ hela tiden, o jag tar en allergitablett varje morgon och den hjälper massor för jag har inte sveda i ögonen men dom kan vara smått rinniga om jag är ute en stund, o så slipper jag gå o nysa hela tiden.

Lilla jag som inte varit pollen allergiker när jag var yngre känner ju av de nu o i år är de värre en förra året för nu måste jag köpa nässpray oxå så jag slipper klådan i näsan.

 

 

 

Men i alla fall jag ska inte klaga för de finns dom som har de betydligt värre än mig..

 

 

Men men nu till något helt annat, sedan sist jag blogga så har jag hunnit med och fira ett par kompisar som har fyllt år så det var super mysigt. 

 

 

 

Våran vän har pratat nästan som jag tjatat om att hon vill ha en cykel och varit så avundsjuk på mig som har en i alla fall halvt fungerande cykel  

men till saken hör de att jag blev så tidig bort på byn för i vanlig ordning så är jag en tidsoptimist så när jag trodde att jag var sen (som vanligt   ) så visade det sig att jag var super tidig istället, så då fick jag en snilleblixt att gå in på blomsteraffären för att kolla om dom hade något kul på lager, ja förutom blommor då haha, så då fick jag syn på denna urgulliga cykel, så då ringde jag till mina andra vänner och dom sa som jag SLÅ TILL!! och jag lovar er mina kära läsare att det blev en klockren födelsedagspresent, och vad hon skratta våran vän när hon öppnade sitt paket och fick se cykeln, så nu kan hon inte säga att hon ingen cykel äger     

 

 






O nu mitt i bloggandet och när jag sitter här med good feling, ja men då ska mitt ursäkta språket JÄVLA modem bråka för jag vet inte vilken gång i ordningen.. tror mitt modem började bråka i samma veva som denna corona kom på tapeten, ja eller något sådant..

Ibland har jag super seg uppkoppling på mitt wifi och ibland är den obefintlig så jag får dra ur kontakten och sedan vänta en stund innan jag pluggar i den igen.. Jag har Comhem eller Combort som min gubbe brukar säga.

 

 

 

Efter ca 20 min o jag svurit en heeel del på modemet så kan jag äntligen fortsätta inlägget innan jag ska dejta fröken tandborste och herr kudde.

 

 

Idag så har det mest var en lat-dag, alltså jag har inte gjort speciellt mycket... Jag promenerade bort på affären och handlade lite granna så nu håller jag tummar och tår och ber till vädergudarna att det ska bli bra väder i helgen för jag o gubben är sugna på att grilla så nu när köttet är framtaget och allt till grillen fixat så är det som sagt bara att be till vädergudarna     

Nu på kvällskvisten så var jag iväg på Träning, HI Intervall var det ikväll, och vi hade ju nästan tur med vädret, små blåsigt och kallt som satan så man fick ju ha jacka på sig tills man blev tillräckligt varm i pälsen, och sedan fick jag ha vantar på mig för ja håll ju på att frysa fingrarna av mig. Men nu är det gjort för denna vecka o de e skönt de.

 

 

 

Imorgon så planerar jag att besöka mina härliga arbetskamrater nere på Timrå kyrka. (EJ MIN BILD, LÅNAD FRÅN GOOGLE)

 


 

Jag saknar mina arbetskamrater jätte mycket och det är såååå otroligt tråkigt att bara vara hemma, visst det är jätteskönt att sova på morgonen men jag är ju vaken till oftast närmare 2 på natten innan jag släcker ner, konstigt egentligen för jag är ju väldigt trött på kvällen och oftast så har jag även tagit en tupplur på dagen just bara för att jag blir trött efter att jag ätit middag.

 

Så det är ju tur att man kan ta promenader och att Korpen har sin träning trotts detta virus som härjar. Idag så var vi 15st på Hi Intervall och som sagt då är vi utomhus och tränar, vill ni se vad vi hade för övningar idag så kan du alltid spana in min kompis Jossan´s blogg för hon har skrivit om de   . Klicka bara på hennes namn så kommer ni till hennes blogg   

 

 

Kan även tipsa er om att Korpen Timrå lägger ut en ny utmaning varje torsdag på sin Instagram och facbook, vill du oxå vara med på utmaningen så är det bara att spana in Instagram och facbook "Korpen Timrå" 

 

   

Här är en av mina favoritlåtar som jag inte kan få nog av   

 


Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards