ninjafisken en blogg om mitt liv och min vardag

Alla inlägg under april 2024

Av Cattis - Fredag 19 april 18:50

 


Hallå alla mina kära läsare

Hoppas allt är bra med er

Med mig är det bare bra.

 

 

Det har visst gått en hel månad sen jag bloggade   

 

Men jag kan lugna er mina kära läsare att det har inte hänt allt för mycket i mitt liv utan det har varit rätt så lugnt.

 

Jag har hunnit med en dejt med min älskade vän Linda, vi har bland annat varit på Bingo på Café In Between, men det blev ingen vinst för min del med Linda den lilla räkan knep 2 vinster i form av fika lotter på In Between

 

När jag beställde min nya mobil så höll jag ju på o bli grå hårig och få ett psykbryt för den skickades från Tyskland vid UPS men när den väl kom hit så lastades den om till Lastbilsstation men det var inget som syntes när jag spårade mobilen och inte heller när den var levererad så kunde jag se vart någonstans jag skulle hämta den, utan gps:en med upphämtningsuppgifter visade på 2 olika ställen, den ena stunden visade den att jag skull hämta den på isladan, och andra gången skulle jag hämta den på lekplatsen borta i Timrå, o jag beklagade mig för Linda för jag hade försökt o ringa UPS men när jag bara får prata med en robott och sen får 78 olika val så blir jag bara frustrerad och stressad för jag fattar inte vad jga ska välja, men min älskade Linda rngde UPS en dag utan att jag ens viste om de och kom fram till kundtjänst o fick veta att jag skulle hämta mobilen på Ica i Bergeforsen.

 

 

Det är en bit ifrån mig men inte omöjligt att ta bussen till Sörberge Norra och kanske byta buss där eller ta en promenad som jag gjorde, men nu har jag haft den en månad och är super nöjd.

 

Som tack till Linda så bjöd jag henne på lunch på Kebabhouse i Timrå (hennes förslag)

Jag är henne fortfarande evigt tacksam  .

 

 

 

Men idag 2024-04-19

Så började dagen vid ca 08.00 men att jag låg kvar i sängen till ca 08.15 för att sedan kliva upp och klä på mig och fixa frukost o vad allt det innebär.

Sedan så blev det en cykeltur till kontoret där min hyresvärd håller till för jag behövde prata lite snabbt med dom, efter det så cyklade jag vidare till Café In Between där jag sedan mötte upp 2 kompisar/träningskomipisar för vi skulle ta en sen födelsedagsfika för min del, då dom tyvärr inte komma då när jag hade kalas.

Så där blev de Go fika och en massa surr  

 


 

Efter fikan så fick jag lite tid över så då blev det att hämta lite paket och handla lite grann innan jag cyklade hem för att lasta av allt och ladda batteriet till cykeln.

Jag var hemma i ca 1 timme innan det bar iväg till Jossan för vi skulle till ChopChop i Birsta tillsammans med 5 andra vänner.

Det var riktigt trevligt, men något hög ljudvolym där inne men sådant man får räkna med när det är en fredag eftermiddag.

 

Jag åt 10 bitars Halstrad Shake

Det är halstrad lax med gräslök och krispig topping

Jag ger den 4/5   i betyg

 

(Bilden är tagen av min älskade vän Jossan som valde samma suchi som jag)

Namnet är klickbart så kommer du in på hennes blogg

 

Jag tog även en snacksbox Large men den glömde jag bort att knäppa kort på, jag var mer fokuserad på att äta upp den  

I snack boxen var det Friterad kyckling, vårrullar och friterade räkor och så valde jag siratcha mayo

 

Till efterrätt valde jag en Cråffla med grädde och mango

Den får i betyg: 2,5/5   

Hade förväntat mig mer av den, dels att den skulle vara lite större och sen att den skulle vara minst rumstempurerad men istället så var den kall som att den legat i ett kylskåp och väntat på att nogon skulle köpa den o sen så var den seg och inte frasig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

Snäll blogg


Ovido - Quiz & Flashcards